2777
2789
عنوان

دیشب فیلم کیک محبوب من رو دیدم خیلی قشنگ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 62 پست
والا جور دیگه ای هم میزنه به سرآدم مثلا مسافرت و تفریح و باشگاه نه اینکه تو پارک دنبال جنس مخالف بگر ...

اون خب خیلی مهمه حتی مهم تر از باشگاه و‌مسافرت

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد فیلم من اولین کاری که کردم اون اهنگه رو دانلود کردم درو باز نمیکنم😂😂😂خیلی باحال بود باهاش کلی رقصیدیم

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
اصلا از اول زنده سیگنال می‌فرستاد واسه رابطه.میدونی به نظرم سازنده فیلم میخواست یه پیام خیلی قشنگ بد ...

دقیقا اگه هدف زنه این بود که از تنهایی در بیاد نمی رفت قبل رسیدن مرده لباس عوض کنه ارایش کنه مشروب پیشنهاد بده یا باهم برقصن این کارا یه خواجه رو از راه به در میکنه چه برسه به ادمی که سالها تنها بوده😂

😂😂😂بخدا تازه اومدم فیلمو برای بقیه تعریف کردم میگفتم بنده خدا پیرمرده قلبش مریض بوده مشروبم کلی خ ...

الان که فهمیدی باید بیشتر دلت بسوزه قرص خورد ولی لذتش رو نبرد تازه زنه هم راضی بود چون اونجاش رو عطر زد اماده کرد😂😂

دقیقا اگه هدف زنه این بود که از تنهایی در بیاد نمی رفت قبل رسیدن مرده لباس عوض کنه ارایش کنه مشروب پ ...

حیف اون هنرپیشه ها که این فیلم رو بازی کردن .

یعنی کلا فیلم نامه رو نمیخونن؟ با اون همه تجربه و سن و سال چطور اشتباه انتخاب میکنن؟ 

حیف محرابی بود