2777
2789
عنوان

یعنی مادرشوهرم چرا قیافه گرفته

172 بازدید | 19 پست

شوهرش تازه فوت شده یک هفته کامل خونش بودم از هفته های بعد یروز درمیون می اومدم یعنی عصری می اومدم تا فردا ظهر خونش بودم و کاراشو میکردم دیگه ظهر که میرفتم تا فردا عصری.

دیروز ظهر رفتم خونم امروز ظهر اومدم بام حرف نمیزنه اصلا بعد با بقیه هی صحبت میکنه .

قراردبود تا فردا بمونم خونش الان اینجوری رفتار میکنه نمیدونم بمونم یا نه الان هفته ی سوم بود دیگه نمیدونم چه انتظاری ازم داره ک برام قیافه میگیره یعنی رفتار من مشکلی داشته؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولش کن بابا مادر شوهرم شد ادم مگه

😐خودت قرار نیست‌مادر شوهر بشی مادرت چی مادر شوهر نیست؟طرف شوهرش مرده تو‌ حال خودش‌نیست‌چه انتطاری دارید واقعا

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
چیز خاصی نداشت که بنده خدا

انتطار زباد داری عزیرم اون‌ عزاداره بلخره من خواهر شوهرم دو‌ماهه فوت‌شده رفتار های بدتر از این‌دیدم‌ولی زیاد ناراحت نشدم چون‌میدونم عزادار هستن حالشون سر جاش نیست 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍