2777
2789
عنوان

تاپیک عکسم تعطیل شد بیایننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 34 پست
منم دقیقا یه ماه هستش اینطوری شدم

بهش ابراز علاقه و اینا میکنی؟؟ 

من امروز یکم شروع کرد ب قربون صدقه و اینا منم ی دو سه تا کلمه جواب دادم ولی خب از ته دلم نبود اصلا و نمیخواستمم متوجه سردیم بشه 

ولی دیشب بهم میگفت ی هفتس غمگینی

چیکار کنم

ومرگ‌زیباترین‌خاموشیِ‌جهان‌است🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش ابراز علاقه و اینا میکنی؟؟ من امروز یکم شروع کرد ب قربون صدقه و اینا منم ی دو سه تا کلمه جواب دا ...

نه من اصلا ابزار نمیکنم اون بعضی وقتا  خیلیی اوضاع رو مخی هستش 

هی میخوام براش برم پیش روانشناس ببینم چرا اینطوریه هی وقت نمیشه 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

عزیزم من نه قصد بی احترامی دارم و نه مچ گیری فقط برام سوال پیش اومده چونکه یه مدته تاپیکهای شمارو دنبال کردم خیلی وقتها با ناراحتیت ناراحت شدم و با خوشحالیت خوشحال .دوست دارم بدونم مادر پدر شما دقیقا چجوری اجازه میدن این همه رابطه رو تجربه کنین بعد تنها با کراشتون برین سفر و میک لاو هم داشته باشین 🤔 ایران زندگی میکنی دیگه نه؟

کجا آشنا شدینمشاور؟رشته جیه🥲

بعد کنکور میخواستم انتحاب رشته کنم ایشون رو بهم معرفی کردن هنوز وقتی نتایج نیومده بود برای بهار بعد گفتم ظرفیتش پر نشه همون موقع پیام و اینا دادم و حرف زدیم بعد انتخاب رشته رو خیلییی افتضاح برام انجام دادم دوس دارم بکشمش وقتی بهش فکر میکنم😂ولی دیگ چ میشه کرد 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
نه من اصلا ابزار نمیکنم اون بعضی وقتا خیلیی اوضاع رو مخی هستش هی میخوام براش برم پیش روانشناس ببینم ...

من از وقتی بی تفاوت شدم اون بیشتر نزدیک میشه 

بیشتر. قربون صدقم میره و روزی چند بار ابراز علاقه

ولی من. خیلی چیزا ازش دیدم و دلم باهاش صاف نمیشه نمیدونم باید چیکار کنم

ومرگ‌زیباترین‌خاموشیِ‌جهان‌است🖤

عزیزم من نه قصد بی احترامی دارم و نه مچ گیری فقط برام سوال پیش اومده چونکه یه مدته تاپیکهای شمارو دن ...

بابام هیچی نمیدونه مامانم از رابطه هام خبر دار میکنم خیلییی مخالفت میکنه ولی میدونه از یه حدی فرا تر نمیرم اجازه میده بعد من با کسی ک مورد اعتماد باشه هستم و حد و مرز رو واقعا رعایت میکنه پاش رو فرا تر نمیزاره ولی خب همون میک لاو مامانم نمیدونه بعد ب  مامانم گفتم چند نفریم برای مسافرت ولی دو نفره بودیم 

ارزش نداره نمیگم حلالت نمیکنم و فلان ولی الان تپش قلب گرفتم از دستت

خودت شروع کردی.....منم الان هیچی یادم نمیاد اصلا چی گدشت