2777
2789

خیلی میترسم از اینکه مرگم براثر تصادف اتفاق بیفته. یه فوبیای وحشتناک دارم که باعث میشه خیلی کم سفر جاده ای برم. کاش یه مرگ آروم تو خواب رو تجربه کنم. این فوبیا خیلی حس بدی بهم میده 

این کاربری دست چندین نفر است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میدونم پیر میشم و آلزایمر میگیرم

بعدشم از پیری زیاد میمیرم

آلزایمر تو خانوادمون ارثیه هم مادربزرگ مادرم هم دخترش که میشه مادربزرگ خودم آلزایمر گرفتن 

دور از مامانم باشه الهی ولی امکانش هست که من و مامانمم بگیریم...

https://harfeto.timefriend.net/16813875872584

اینا ک خوبه...

من همیشه از این میترسم ک ی جای تاریک توتنهایی بمیرم...

دلم میخواد وقتی خیلی پیر شدم کل خاندانم دورم حلقه بزنن 

صورت تک تکشونو ب عنوان بزرگش ون ببوسم...چشمامو ببندم و بمیرم

مردها توتاپیکم نیان مردها درخواست ندن مردا بام حرف نزنن مردها پست هامو لایک نکنن

هر مرگی هست با سرطان و بیماری نباشه به پیری هم نرسم.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

یه راه جلی داره که یادم نیست ولی سرچ کن که افرادی مثل ایت الله دستغیب و آیت الله بهجت برای جلوگیری ا ...

واقعا میشه به این چیزا اعتماد کرد؟

من تصورم اینه سنم بالای نود و یا صد ساله

رو تخت خواب دراز کشیدم

هیچ دردی ندارم ولی خوب ناتوان و فرسوده شدم 

بچم (شایدم بچه هام) کنارم هستن

آروم چشمامو میبندم و....

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
من میدونم پیر میشم و آلزایمر میگیرمبعدشم از پیری زیاد میمیرمآلزایمر تو خانوادمون ارثیه هم مادربزرگ م ...

خب پیشگیری کن عزیز

مثلا تخم مرغ آب‌پز بخورید

جدول حل کنید

اهنگ گوش بدید خیلی کارا

مردها توتاپیکم نیان مردها درخواست ندن مردا بام حرف نزنن مردها پست هامو لایک نکنن

من تصورم اینه سنم بالای نود و یا صد سالهرو تخت خواب دراز کشیدمهیچ دردی ندارم ولی خوب ناتوان و فرسوده ...

وای چقد شبیه هم فک کردیم😨😨😨

من تصورم اینه سنم بالای نود و یا صد سالهرو تخت خواب دراز کشیدمهیچ دردی ندارم ولی خوب ناتوان و فرسوده ...

انشاالله همینجوری باشه و عمر طولانی داشته باشید