2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من گوشت مرغ رو با چرخ یا غذا ساز له میکنم و کباب قابلمه ای یا به صورت خورشتی تکه تکه میکنم تو قابلمه با چاشنی افزودنی آپز میکنم بعد که پخت آبش رو میگیرم و بدون آب تو قابلمه با قاشق چوبی هم میزنم تا خوب آب مونده به گوشت گرفته بشه مثل جوجه کباب میشه و از آب مرغ هم سس درست میکنم 

درخواست دوستی قبوله به شرط
ته چین دو ساعتها خوب نمیشه

من ظورم قالبی نیستا.

مرغ و میذارم آب پز بشه .از اون ور پیاز داغ درست میکنم مرغاب آبپز ریش ریش شده رو اضافه میکنم دارچین و زردچوبه و فلفل میزنم . دست آخر زرشک و زعفران .

این مواد را لا به لای برنج آبکش شده دم میندازم

آها اون فکر کنم اسمش ته اندازه که مرغها رو حالت ته دیگ میزارن. درسته اما ته چین چون ماست داخلشه خیلی ...

ما به هردوش میگیم تهچین  البته به تهچین با ماست تهچین قالبی یا زعفرونی میگیم! مثل همن دیگه،توی هردو مرغ یا گوشت وسط برنج قرار میگیرن ولی اسمشون تهچینه  

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

زرشک پلومرغ رو هم دمی درست کن راحت

من مرغم زنده بود بوی زغم نداشت ولی تاخالا هر وقت درست کردم اومدم اول آب پز کردم بعد سرخ کردم بعد سس پختم گذاشتم داخلش این سری هم این کارو کردم 

مرغ دمی بو زغمش نمیاد؟! تو چطوری درست میکنی؟!

من ظورم قالبی نیستا.مرغ و میذارم آب پز بشه .از اون ور پیاز داغ درست میکنم مرغاب آبپز ریش ریش شده رو ...

این برا وقتی خوبه که همه مرغت سینه باشه یا میشه با بقیه قسمتا هم درست کرد؟! 

زعرفونی میزارم بپزه والسالام

من که درست کردم امشب رو 

گذاشتم با پیاز و ادویه پخت و بعدش سرخ کردم و سس براش درست کردمو گذاشتم جا بیوفته 

ولی این زعفرونی رو‌چجورب درست میکنی تو؟!

من مرغم زنده بود بوی زغم نداشت ولی تاخالا هر وقت درست کردم اومدم اول آب پز کردم بعد سرخ کردم بعد سس ...

من فقط سینه میخرم بسته بندی 

اکثرا مرغای کوچیک وماهی کوچیک قزل الا بوی بد نداره

پیاز و فلفل دلمه و هویج کم رو تفت میدم حتما ادویه کاری مارک سبزان،زردچوبه و فلفل سیاه با قرمز خیلی کم میزنم 

اینم بگم مرغ یه دونه میخرم تموم شد دوباره