2777
2789
عنوان

یکی از دوستام حالمو بهم زد

241 بازدید | 16 پست

دیروز تو دانشگاه تایم نهار بود رفتیم فصای سبز دانشگاه که دور تر از دانشکده خودمون بود 

بعد یکی از دوستام ( دوست که نمیشه گفت همکلاسی ولی خب باهم صحبت میکنیم و اینا ولی خب صمیمی نیستیم ، دیگه گفت بیا بریم بشینیم فلان جا نهارمونو بخوریم ) رفتیم نشستیم 

یهو یکی از همکلاسیای پسرمو دید 

اول خواست سوت بزنه که ببینتش،  بعد بهش زنگ زد ، رل و اینا هم نیستن ، صرفا همکلاسی 

اصن تعجب کردم 

زنگ زد بهش گفت الو سلام عزیزممممم ، چطوری ، اینجا چیکار میکنی ، قربونت بدم و .... بعد خداحافظی کرد 

بخدا پسره رو ببینید شکل این داعشیاس،  بعد انقد لاشی و کثیفه که نگم ، هررررروز با یه دختریه،  اصن هیچی حالیش نیس 

من اصن تعجب کردم راستش 

چطوری میتونن به یه پسر عجیبه بگن عزیزم و قربونت برم 

آخه اونو چه به عزیزم گفتن ، اصن ادزش عزیزم گفتن داره اون 🤭😐 

بخدا من آدم مذهبی و از این منکراتیا نیستم ، ولی یسری چیزارو میبینم تعجب می‌کنم 

اصلنم قصد دخالت یا چیز دیگه ای ندارم 

فقط میخوام بدونم چرا  بعصی دخترا انقد راحت احساسشونو برا پسرای بدرد نخور و چندش خرج میکنن ؟؟؟؟؟ 

حیف عزیزم گفتن نیس برا اینجور ادمای هرزه ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون عزیزم لفظه نه احساسی 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

لفطیشم ارزش نداره پسره ، ببینیش حالت بهم میخوره

ربطی نداره

اکس من همه میگفتن بده به چشم من عالی بود

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂