2777
2789

من یه مشکلی دارم تو دعوا نمیتونم حرف بزنم گریه میکنم دلم پره دارم منفجر میشم اما نمیتونم از حقم دفاع کنم چون شوهرم زود داد میزنه زود منو توبیخ میکنه و نمیزاره حرف بزنم و مجبورم بعد پیام بدم بهش حرفامو بهش بگم میدونم کارم اشتباهه اما دست خودم نیست حتی مشاور ب شوهرم گفت سعی کن با رفتارت ترکش بدی اما شوهرم گوش نکرد. این به کنار بخاطر رابطه زناشویی قهر کردم اینکه 2 هفته است رابطه نداشتیم و فقط 2 بار خودش رفع نیاز کرده ب من توجه نکرده دیگه من قهر کردم ریختم بهم روحی روانی حتی جدا خوابیدم بهش گفتم آرایش میکنم تاپ میپوشم اتو میکشم موهامو عطر میزنم لاک میزنم اما از در میای تو میگی سلام ناهار بکش همین گفتم این همه منتظرت بودم برا رابطه میای از سر کار میخوابی عصر چایی میوه قلیون آماده میام جفتت ب خودم رسیدم حتی واکنشی ازت نمیبینم تو چشمات محبتی نمیبینم میگم بریم بخوابیم میشینی تا 12 شب فیلم میبینی 

گفتمش تا 12 شب فیلم میبینی اما میتونی زودتر بیای تو رخت خواب میتونی نیاز منو رفع کنی تمکین کردن از من وظیفه کیه گفتمش مردی ک زنش را نمیبینه چ توقعی داره بعد 2 روز پیش گفتمش میرم دکتر میگم دارو بده تا ازت سرد بشم دیشب گفت بجا این برو دارو اعصاب بخور تو گفتمش مردی ک همچین حرفی ب زنش میزنه مرد نیست اعصاب من با یک کیلو دارو هم خوب نمیشه من محبت و توجه و عشق تو رو خواستم همیشه گفتم آره مشکل اعصاب دارم چون تو باعثشی وقتی خیانت کردی بهم نفهمیدی با من چکار کردی وقتی با طرف تو خونه گرفتمت منو کشتی اما من موندم آدمی بودم ک موندم دنبال بهانه بودم برای موندن اما تو چکار میکنی جایی ک درستش کنی ازم دوری میکنی گفتم 3 سال زنت هستم یکبار عشق واقعی و محبتی ک به دلم بشینه تو چشمات ندیدم. قبلا هم وقتی خیانت میکرد بهم رابطمون کم شده بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب تو هم بشین باهاش فیلم ببین

فیلم میدیدم وسطش گفتم بریم بخوابیم خواستم بریم رو تخت اما دیر اومد وقتی هم اومد کار خودشو کرد گفت خسته ام نمیتونم تو را راضی کنم و خوابید منم گفتم اوکی. فرداش ب خودم رسیدم لباس باز و اینا بازهم واکنشی ازش ندیدم دیم گفت ای ای کمرم درده بعد دقتش کردم وقتی حواسم نبود خوب خم و راست میشد گفتم برا من فقط کمرت درده

بهش نچسب بابا بدتر دور میشه ولش کن.

اره دیگه ب خودم گفتم من حرفامو زدم بهش بعد از این ازش دوری میکنم خواست میاد سمتم نخواست محلش نمیزارم اگر هم داره خیانت میکنه دوباره محل نمیزارم صبر میکنم تا مدرکی ازش بگیرم 

اره دیگه ب خودم گفتم من حرفامو زدم بهش بعد از این ازش دوری میکنم خواست میاد سمتم نخواست محلش نمیزارم ...

آفرین

این مدت هم سعی کن کافور مصرف کنی آخه خیلی تو فشاری انگار…

京香水月

بچه ندارید چند سالتونه؟؟؟ قبلنا دوست داشت؟

28 بچه ندارم قبلا هم مشکل داشتیم برا رابطه از اولش چون از اولش هم سرش می‌جنبد اما تو نامزدی نفهمیدم شایدم نامزدی فیلم بازی می‌کرد