2777
2789
عنوان

گول نی نی سایت خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 37 پست

یادگیری زبان خارجی یک فرآیند زمان بره چون در واقع یادگیری تدریجاً اتفاق می افته. در یادگیری زبان انگلیسی باید ۴ مهارت اصلی به ترتیب ایجاد و سپس تقویت بشه:

Listening 

Speaking 

Reading 

Weighing 

در بچه ۳ ساله این مهارت ها ایجاد نمیشه، چون درگیر یادگیری زبان مادری خودشه. ضمنا بچه باید تو محیط گفتگو به زبان مقصد باشه، وگرنه اطلاعات فقط وارد میشه و پردازش و یادگیری و خروجی نداره.

عزیزم من دوتا بچه میشناسم در حد خودشون زبانشون عالیه وهمش با این کارتونا یاد گرفتن منظورم یس نو نیست در حدی که میتونن جملات کوتاه رو به هم بگن و با هم  ارتباط بگیرن 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه یکی دوساله چه پایه ای داره اخه😂ما بچه یکی از اقواممون از همون اول خارج به دنیا اومده و مهد رفته ...

چه لزومی داره بچه دو ساله که ساکن ایرانه بخواد انگلیسی صحبت کنه؟ 

منظور از پایه همون ترم یک کلاس زبان خودمونه 

اشیا ساده و یک سری خوراکی ها مثل سیب و اب رو بلد باشه . بتونه هر کدوم از حروف الفبای انگلیسی رو بشناسه و از هم تمیز بده

من خودم اگر فردا روزی بچه دار شدم این اقدامات رو به پنج سالگی به بعدش موکول میکنم 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

چون شنیدن یه موضوعه،یاد گرفتن و به کار بردن یه موضوع دیگه ست.

مثلا کسایی که زبان محلی دارن و از بچگی شنیدنش فارسی بلدن زبان محلیشونو هم بلدن متوجه میشن ولی نمیتونن صحبت کنن

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

عزیزم شما یاد نگرفتی تقصیر بقیه نیست 

من حتی یک جلسه هم کلاس ندارم ولی انگلیسی در حد معقول کامل بلدم فقط هم فیلم نگاه کردم 

روی تمام قرص هاو بروشور ها رو کامل بلدم 

نه بچه با تی وی حرف زدن یاد نمیگیره حرف زدنش تقویت میشه کلمه جدید یاد میگیره درست تلفض کردن کلامات و یاد میگیره نه خود صحبت کردن و 

صحبت کردن و از پدر و مادر یاد میگیره مادر باید وقتی بچه توانایی نطق یسری حروف و یاد میگیره شروع کنه به صحبت کردن باهاش چیزها وسایل مواد خوراکی کلامات ساده رو بهش آموزش بده و ازش بخواد تلفضشون کنه کم کم یاد میگیره یا تمیرینی که توسط خود والدین براش انجام میدم مهد کودک هم خیلی موثر هست در صحبت کردن بچه

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

منم گول خوردم بچه ام دو زبانه بشه. براش کارتون خارجی گذاشتم بد تر حتی زبون فارسی هم نتونست حرف بزنه ...

پسر من تو سنبال فکر کنم ۱۴ ساله بود البته کلاس زبانم میرفت فیلم دوبله نشده نگاه میکرد تو تقویت زبانش موثر بود ولی اولین باره میشنوم که یادگیری با کارتون اونم تو سن پایین باعث میشه بچه دو زبانه بشه ...🤨تازه من و همسرم کردیم اصلا با بچه ها کردی حرف نزدیم فقط به دلیل اینکه دچار گیجی و تناقض زبان خانواده با اجتماع نشن ...اونوقت نمیدونم بعضیا چه فکری میکنن 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

چه لزومی داره بچه دو ساله که ساکن ایرانه بخواد انگلیسی صحبت کنه؟ منظور از پایه همون ترم یک کلاس زبان ...

چون در اینده به دردش می خوره اگه بتونه زبان خارجی رو مثل زبان مادریش یاد بگیره

عزیزم شما یاد نگرفتی تقصیر بقیه نیست من حتی یک جلسه هم کلاس ندارم ولی انگلیسی در حد معقول کامل بلدم ...

گفتم بچه .شما خوب تمرین کردی به کار بردی  سواد داشتی لغاتی که متوجه نمیشدی دراوردی تمرین وتکرار کردی .بچه که اینکار نمیکنه

همه بچه ها اینقدر تیزهوش نیستن که بتونن تو دو سالگی دوتا زبان هندل کنن استانداردش اینه که اول بدونه سیب سیبه بعد بشه بهش apple  رو یاد داد

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

واقعا فکر میکنی بچه دوساله میتونه زبان انگلیسی رو یاد بگیره 

خود متخصصان زبان میگن بهتر بعد از یادگیری الفبای فارسی به بچه ها زبون دیگه ایی رو آموزش داد

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

نه بچه با تی وی حرف زدن یاد نمیگیره حرف زدنش تقویت میشه کلمه جدید یاد میگیره درست تلفض کردن کلامات و ...

ببین خودم الان باش کارکردم کلی یاد گرفته جمله میگ .یعنی همون کارتون هارو هی توضیح دادم چیه هی به کاربردم هی باش تمرین کردم .در صورتی که قبلا میدید اصلا به کار نمیبرد الان میگ

متلا میگ ایم هانگری ا وانت بنانا و...

واقعا فکر میکنی بچه دوساله میتونه زبان انگلیسی رو یاد بگیره خود متخصصان زبان میگن بهتر بعد از یادگیر ...

پس بچه هایی که خارج به دنیا میان و هم می تونن انگلیسی صحبت کنن هم ایرانی چی هستن؟