2777
2789

من و دوست صمیمیم جوری  که تا ده شبم پیش همیم بعضی شبا رابطمون در این حد خوبه 

خیلی عادی با هم خوب بودیم چند روز پیش خیابون دیدمش دستش و نشون داد گفتم ناخن کاشتی جه قشنگه دوباره دستشو نشون داد دیدم حلقه دستشه گفت ازدواج کردم اونم با پسری که ۹۰ درصد قرار هاشو من واسش جور میکردم تا بره و خانوادش نفهمن 

همینجوری ماتم زد گفت بخاطر اینکه سالگرد بابام نیومده به کسی نگفتم همونجا اشکام ریخت گفتم خوشبخت بشی اومدم خونه خانوادم وقتی فهمیدن ازدواج کرده و با من‌نگفته کلی شوکه شدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب گفته دیگ چحور میگف . الهی خوشبخت شن .

بعد ۸روز به من گفت به دوست صمیمیش عقد کرده بود بعد گفت تو دوست صمیمیت خاستکار داشته باشه نمیاد بگه بهت نامزد و نشون کنه نمیگه یدفعه عقد کنه میگه بهت شوک وارد صه

گفت علی (شوهرش ) گفته دیگع آدم ازدواج کنه باید کم کم با دوستای ازدواج کرده پیدا کنه چند روزه باهاش ح ...

بعضیاهم یه شوهر میکنن حس میکنن نهنگ شکار کردن و از همه سرن

با اینا قطع رابطه کنی به نفعته

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !