2777
2789

بچها شوهرم خیلی هار شده باورتون نمیشه اگ بگم انفولانزا گرفتم ازصب خبرمو نگرفته شب امد بااون حال شام پختم اوردم حالمو رنگ رومو دید اصن نپرسید چته .میدونس سرفه اینا میکنم.رو موکت دراز کشیده بودم تاشام بخوره جم کنم ی کلمه هم از ویتی امد نحرفید بیدار شدم بعد بیست دیقه دیدم میوه اورده کوفت کنه رو من یه پتو نکشیده .مریض میشد اش میپختم ابمیوه میگرفتم میبردم مغازه میومد ماساژ..‌‌.ازم متنفره چشم دیدنم نداره دوس داره همش روزها قهرباشم ن زنگ پیام ندم حرف نزنیم.پدرمادر نداره از مادرپدرمنم حساب نمیبره از هیچکی دردمو ب کی بگم.قهر گریه دعوا هیچ روش تاثیر نداره چون منو نمیخاد جا ندارم پول ندارم نمتونم دختر۵سالمو بدم دست اینو برم اما خیلی دلم طلاق میخاد.صب ز زدم ک چرا دیشب اونجور میکردی دردت چیه همش میگ خوشم میاد بتوچه یا هی میگ حرفتو بگو قط کن حوصلت ندارم .منم اس دادم گفتم خوبیام از دماغت دربیاد اونم بعد چنتا اس ک اون گف من گفتم امشم منو مقصر میکنه گف از الان من برات مردم برو هرکار میخای بکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر غر غر نکردن او عوضی

عزیز دلم 😔  الان دیگه هیچی نگو ولی موقعی که خودش مریض شد بهش محل نده بذار دردشو حس کنه

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
۲۴نمیدونم بشه زندگی کرد دیگ یا نه ...

فک نکنم بشه .به نظرم ز الان تا پنج سال دیگه هرررررطور شده آ ایشگری چیزی دستو پا کن 30سالگیت طلاق بگی من خودم بیستم بچه ام دارم اما الان نه اوضاع مالیم خوبه نه پشتوانه ای دارم میخوام امیییید به خدا پنج ساله دیگه طلاق

فلا شرایط رفتن ب مشاور رو ندارم .نمیدونم چکارکنم سردرگمم

تا وقتی برای خودت ارزش قایل نشی و مثل نوکر رفتار کنی همین اش و همین کاسه هست ..مریض بودی لزومی نداشته غذا درست کنی!!حالا درست کردی لزومی نداشته منتظر بشی و واسش جمع کنی .منم بودم حسابت نمیکردم ....اینها خوبی نیست.

گفتم خوبیای کارای ک تو مریضی کردم از دماغت دربیاد

هررررچی میگه هرکاری میکنه تحمل کن اصلا باهاش بحث نکن فک کن یه دیونه ای چیزیه که باید چند سال ازش نگهداری کنی تا وقتش برسه