2777
2789

کلا از صبح تا شب پر از دلشوره هستم شنبه عمل بینی دارم بینیم سرپایین عقابی قوز دار اصلا نمی‌تونستم تحملش کنم ‌..همه با عملم مخالفن خانواده خودم بابام اصلا نمیدونه هنوز خانواده شوهرم همینطور شوهرمم که بی دلیل باهام قهره مثل همیشه در از استرس هستم هیچکس ی امیدواری بهم نمی‌ده بخاطر همین احساس میکنم کار اشتباهی هست

استرسم از نتیجه عملم نیست از اینه که وقتی عمل کردم اگر یهو سرزده پدرم بیاد خونم یا سرزده یههو خانواده شوهرم بیان پشت در بیان خونه منو ببینن واکنششون چیه چون بعد عمل همه خیلی کبود میشن صورتم پر گچ و ایناس

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻

استرس بقیه رو دارم

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻