2777
2789
عنوان

دستبندم ازم دزدید و می‌دونم کیه

366 بازدید | 28 پست

سال ۹۶ بود که با زن پسر عمو شوهرم و شوهرش رفتیم مسافرت خونه کسی بعد شب فقط منو زن پسر عمو شوهرم تنها خوابیدیم تو اتاق چون صمیمی بودیم بهش اعتماد داشتم گفتم میشه دستبندم در بیاری نمیتونم قفلش باز کنم شب گذاشتم تو لیوان رو میز صبح بلند شدم نبود هرچی گشتم اونم دید اوضاع خیطه گفت آره گردنبند منم نیست و به شوهرم نگو شاید جن برداشته منم از سر سادگی اون موقع چیزی نگفتم ولی به شوهرم گفتم هرچی با صاحب خونه گشتیم پیدا نکردیم الان بعد یک هفته رفتم خونه همین زن پسر عمو شوهرم دیدم گردنبند تو گردنشه همون تا بهش گفتم جا خورد گفت وای آره بخاطر اینکه شوهرم نفهمه سریع رفتم باز سفارش دادم ساختم  اونجا بود که مطمعن شدم خودش برداشته ولی زبونم لال بود هیچی نگفتم ترسیدم ولی الان بعد چند سال هنوز دلم دنبال دستبندمه. چیکار کنم 😢😢😢 بنظرتون بهش پیام بدم اینک بگم هیچ ارتباطی ندارم دیگه باهاش میترسم کولی بازی در بیاره تو فامیل  زن اصلا زن خوبی نیست چند بار از شوهرش جدا شده باز برگشته 

من یک مثبت اندیشم با من از نا امیدی حرف نزن 🥰

من باشم شماره شوهرشو از گوشی شوهرم برمیدارم و تمام قضیه رو تعریف میکنم و میگم منتظر دستبندمم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیام اصلا نده چون مدرک میشه و میتونه به جرم افتارا ازت شکایت کنه ، تو دیگه صاحب اون دستبند نمیشی عزیزم فقط ارتباطتتو باهاش کامل قطع کن که بفهمه فهمیدی 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
من باشم شماره شوهرشو از گوشی شوهرم برمیدارم و تمام قضیه رو تعریف میکنم و میگم منتظر دستبندمم

بیچاره شوهره چی کنه مگه اون گفته 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
پیام اصلا نده چون مدرک میشه و میتونه به جرم افتارا ازت شکایت کنه ، تو دیگه صاحب اون دستبند نمیشی عزی ...

کامل قطع کردم الان چند ساله هیچ ارتباطی باهاش ندارم🥺🥺 ولی چون دستبند مامانم کادو عقدم بهم داده بود خیلی تو دلم موند الان همون بخوام بخرم ۳۰ تومنی میشه 🥲🥲🥲

باز من ب من میگن سادهتو ک از منم بدتریولی طرف چ آدم مسخره و چیپ و چندش آوریه

آره اون موقع خیلی ساده بودم اینقدر همه رو خوب می‌دیدم الان به هیچکس اعتماد ندارم 

بیچاره شوهره چی کنه مگه اون گفته

وقتی زنه گفته به شوهرم نگو یعنی ازش حساب میبره و همون روز احتمال میداده شوهرش بفهمه کار اونه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

تقصیر خودته .مگه بچه دو ساله بودی باور کردی جن گردنبدتو برداشته ...مگه جن انسانه و به  طلا احتیاج داره...واقعا خندت نگرفت این جمله را گفت ..بعد الان بعد اون همه سال چیو‌میخای ثابت کنی

کامل قطع کردم الان چند ساله هیچ ارتباطی باهاش ندارم🥺🥺 ولی چون دستبند مامانم کادو عقدم بهم داده بود ...

ایراد نداره فک کن صدقه دادی عزیزم ، میگن مراقب وسیله ات باش و سگ همسایه رو دزد نکن ، نباید در میاوردی اون شب و اطمینان میکردی الان فدای سرت 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....