سلام خسته نباشید
من اموزش طراحی لباس و دوره خیاطی به صورت مجازی دارم با هزینه خیلی کم میتونید هم طراحی لباس یاد بگیرید هم خیاطی
یه تخفیف ویژه گذاشتم رو دوره جنسیت سازیم که بهتون پیشنهاد میکنم ازش استفاده کنیم
هزینه اصلی این دوره یک میلیون پونصد هستش ولی فقد تا اخر شب میتونید با ۶۰۰تومن خریداری کنیدش تمامی جنیست ها هم گفته شده داخل هر جنسیتم که نخواید مبلغ ۵۰تومن از قیمت کم میشه
جنسیت سازی پلاستیک و شیشه،انواع پارچه های طرح دار بیشتر از ۳۰تا مدل،مخمل،ساتن،جین،فلزی،نشست پارچه ها و....داخل پک هستش
جهت اطلاعات بیشتر از دونستن قیمت بقیه دورها و قیمت دورهای خیاطی که داخلش اموزش دوخت لباس زیر،لباس مردانه،کاپشن،لباس مجلسی هر کدوم به صورت جدا هست به تلگرام پیام بدید
دوستان تا چندسالم که بخوایین بعد از خرید اموزش من کنارتون هستم و دونه دونه به سوالاتتون پاسخ میدم و ایراداتونو میگیرم
حتی اگه خیاطیم بلد نباشید خیلی راحت با دورها و اموزشاهام میتونید یاد بگیرید میتونید ارزون ترین دوره رو خریداری کنید تا متوجه نحوه اموزشم بشید
هر دوره رو که خریده باشید دوخت های بعدی یا اموزش های بدی بهشون اضافه بشه نیاز یه هزینه مجدد ندارید
شروع دوره ها از صد تومن شروع میشه تا یک میلیون و پونصد که گرون ترین دوره همین دوره جنسیته که تخفیف ویژه خورده
با تشکر از شما صدف
Sadafmol@آیدی تلگرامم