چشم_درشته مدیر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9285 عنوان بابام بعد از21سال دوباره بچه میخواد | مشاهده متن کامل بحث + 1837 بازدید | 90 پست گیر داده من ی بچه ی دیگه میخوام🫤من بزرگ شدن این یکی هارو نفهمیدم بچه میخوام😂😑مامانم میگه نمیخواممممم برو زن بگیر من21سالمه الان وقته بچع اومدن اخه؟؟؟ مادر38پدرم42سالشه سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡ امروز | 15:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanss عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 7388 بله اونی که ۳۰ ازدواج میکنه و ۳۶ بچا میاره حوصلشم داره ولی اونی که ۲۰ساله متاهله و بچه بزرگ داره مطم ... ن واقعا اینطور نیست بچه ها ک بزرگ بشن ادم دچار ی خلا میشهدقت کنی پدرو مادرا عاشق نوه هستن چرا چون صبر و حوصلشون زیاد شدهاما ادم جوون خستس ❤️کار بر no aks هستم❤️. تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه. ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....