2777
2789

در محیطی زندگی میکنم که مجردی در سن های بالای ۲۰ننگ محسوب میشه و جریان همون دختر که رسید به۲۰باید برایش گریست،و همین جماعت ازدواج ناموفق برگشتن با دوتا بچه رو بهتر از مجردی میدونن و مدام جنگ و جدال دارن و حتی خودشونم قبول دارن که برگشتن و طلاق بهتر از مجردیه(من قصد توهین به هیچکس رو ندارم)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون مغز ندارن خب

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

کی چنین فکری کرده؟ خیلی عجیبه والا

شاید بعد از اینکه زندگیشون به طلاق کشیده شده و بقیه هی سرزنششون کردن مجبور شدن برای مقابله اینجوری بگن

وگرنه هیچکس وقت ازدواج به طلاق گرفتن فکر نمیکنه. همه میخوان زندگی کنن

بعضی ها ازدواج میکنن تنهاتر میشن و احساس تنهایی میکنن به نظرم مجرد موندن خیلی بهتره تا اینکه ازدواج کنی و احساس تنهایی کنی و بودونبود طرف یکی باشه مثلا کم حرف باشه بره توی گوشی اشتیاق نداشته باشه باهات صحبت کنه و بهت محبت نکنه بغلت نکنه نوازشت نکنه و اینا از نظرش مسخره بازی بیان اکثرا دوستام الان اینجوری شدن که گفتم میگن یک سال بعد ازدواج شوهرشون اینجوری شده

بعضی ها ازدواج میکنن تنهاتر میشن و احساس تنهایی میکنن به نظرم مجرد موندن خیلی بهتره تا اینکه ازدواج ...

موافقم اما افراد اینجا تو همون۶۰سال پیش گیر کردن نمیشه قانعشون کرد نمیشه تغییرشون داد