در محیطی زندگی میکنم که مجردی در سن های بالای ۲۰ننگ محسوب میشه و جریان همون دختر که رسید به۲۰باید برایش گریست،و همین جماعت ازدواج ناموفق برگشتن با دوتا بچه رو بهتر از مجردی میدونن و مدام جنگ و جدال دارن و حتی خودشونم قبول دارن که برگشتن و طلاق بهتر از مجردیه(من قصد توهین به هیچکس رو ندارم)
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وقتی تو سایت وارد میشم انگار وارد زمان پنجاه سال پیش شدم والا این افکار شما که جایی که من زندگی میکنم نیست میگن مجرد بمونی بهتره ترابری با دوتا بچه برگردی
بعضی ها ازدواج میکنن تنهاتر میشن و احساس تنهایی میکنن به نظرم مجرد موندن خیلی بهتره تا اینکه ازدواج کنی و احساس تنهایی کنی و بودونبود طرف یکی باشه مثلا کم حرف باشه بره توی گوشی اشتیاق نداشته باشه باهات صحبت کنه و بهت محبت نکنه بغلت نکنه نوازشت نکنه و اینا از نظرش مسخره بازی بیان اکثرا دوستام الان اینجوری شدن که گفتم میگن یک سال بعد ازدواج شوهرشون اینجوری شده