2777
2789
عنوان

دختر مجرد و مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1943 بازدید | 184 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی تو عقد بدون رابطه ج جدا بشه

واقعا که ناراحت شدم چرا همچین اسمی رو خودت میزاری مگه کالایی به خودت میگی مطلقه باکره 🤢 واقعا چندشم شد از این طبقه بندی که برای خودتون میزارید تا وقتی که ارزش انسانی خودتو به این چیزا ببینی هیچوقت ادمی رو جذب نمیکنی که دنبال ارزشهای انسانی باشه

من خیلی ناراحت میشم با دیدنشون

من نامزد داشتم که فقط خانواده ها خبر داشتن نه حتی خواهرم 

کلا آدم بعد شکست دیگه آدم قبلی نمیشه

باید قبول کنیم مطلقه به معنای بدی نیست به معنای طلاق گرفتس

چرا باید کسی از شرایطی که توش هست و اسمش همینه بگه بدم میاد حالم بد میشه

مجرد ینی کسی که ازدواج نکرده تا حالا باهم محضر نرفتن رابطه نداشتن(البته مجردا الان ماشالا همه دارن)و بدبین نیست و اینا 

من پسر خالم طلاق گرفته ولی کلا دنبال دختر مجرده خالم نه مطلقه

تصور کنید برادرتون اصلا بخواد ی خانمی که ازدواج کرده و طلاق گرفته رو بخاد عقد کنه یا یکی که مجرده قطعا میگین مجرده 

کلا شاید بگیم تو ذهن ما بد در رفته ولی این که کسی ی تجربه تلخ داره برای هر کسی قابل قبول نیست 

و قطعا دو واژه مچرد و مطلقه متفاوته همینطور که مجرد و متاهل متفاوته 

ولی به طور کلی مطلقه ام به این معنا نیست که از مجرد پایین تره

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
وقتی میگی فرقی ندارن پس چرا؟

میکم در حالت عادی هیچ فرقی نمیکنن.ولی من اگ بخوام ی دختر واسه پسرم بگیرم ترجیحم دختر مجرد

واسه خیلیا مهم نیس ولی ی عده دوسندارن

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

آها اینم بگم هستن خانواده هایی که شخصیت طرف فقط براشون مهمه نه طلاقش یا مجرد بودنش.

الان برادرشوهر من سابقه ی زندگی مشترک نداشته مجرد بوده اما جاریم جدا شده بود خیلیم راضین.

مادرشوهر و خواهراشوهرام و بقیه هم فقط گفته بودن اگه شخصیت و تجربه ها تون نزدیک به هم هست ازدواج کنین وگرنه طلاق مهم نیست خیلیم احترام نگه می دارن از گل نازک تر به عروس نمیگن بایدم نگه دارن ما هم احترامشون رو داریم چون منطق سرشون میشه.

از زندگی اشتباه دل بکن دنبال خانواده هایی با عقاید درست باش حتی اگه سالیان سال مجرد بمونی.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

من سنم کم بود ۹ سال پیش دوماه نامزد موندم جداشدم باهاش نرفتم زندگی کنم و دختر بودم پسرخالم گف میخوامت درحالیکه من نمیخواستمش و خالم گف اون مطلقس ب روی خودم گف تو مطلقه ای نمیخوام مردم چی میگن ب ما🙃😊😊

بعضی حرفا خیلی ادمو داغون میکنه و الانم ک الانه از ذهنم نمیره و نمیبخشمش

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
عزیزم تو کاری که به صلاح خودت هست رو انجام بده دید بقیه برات مهم نباشه

آخه به ایندم هم دارم فکر میکنم 

خانواده مجبور میکنن دوباره ازدواج کنم الان نه چندسال دیگه 

میترسم اون آقا بخاطر این موضوع یه جاهایی که برای دختر مجرد ارزش قائل میشه با خودش بگه فلانی اینطوریه مهم نیست 

اینجا تو سایت یه چیزی خوندم از ذهنم پاک نمیشه 

خانم یبار جدا شده بود همسرش وسط بحث بهش میگه تو که زیر خواب یکی دیگه بودی قبل من اینطوری حرف نزن 

درحالی که می‌گفت همسر دومم خیلی خوب بود اولین بار بود اینو می‌گفت 

میگم نکنه ته ذهنشون اینطوری باشه

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

اینقدر بدم میاد رو دخترای مردم اسم میذارن مطلقه، بیوه، ترشیده، باکره و... به خیال خودشون هم دارن از ...

همینطور کلمه باکره واقعا حال بهم زنه ، باکره به معنای کسی که هیچگونه رابطه جنسی نداشته (انال دهانی واژنی حتی بوسیدن )یه اصطلاح مذهبیه بیشتر ، 

نمیدونمستم ب کسی ک طلاق گرفته بگی مطلقعه بهش بر میخوره پس چی باید گفت؟

منم دقیقا 

چرا انقد این اسم رو منفور کردن اینا؟

من نمیگم اذیتشون کنیم 

چون من خواهر خودمم زندگی خوبی نداره یبار ک میخاست طلاق بگیره دلم آتیش گرفته بود و به فکر آینده ای که تو این جامعه خواهد داشت بودم فقط 

ولی کسی که طلاق گرفته با کسی که مجرده زمین تا آسمون فرقشه

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر