بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
البته اکثرا نزدیک دانشگاه ها خوابگاه خودگردان هممیتونی پیدا کنی
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد بمیرم برای آرتین بی مادر شد بمیرم برای مظلومیت امام زمانم
هفته بعد هر شب و صبح زود مراسم دارن ولی داخل مسجد نهپارک
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد بمیرم برای آرتین بی مادر شد بمیرم برای مظلومیت امام زمانم
آها اونکه آرهداخل خود بقعه هستهمسایه هم پیدا کردم توی نی نی سایت 😅
😁😍
منقبلا با کسی دوست شدم اینجا که از پدر و مادرش خرید کرده بودم خودشم دیده بودم
شانسی سر دخترم گروه باردارا بودم بعد رفتیم واتساب عکس که گذاشت دیدم میشناسمش😝
خونه بهتر راحتم نمیتونم برم ولی فک کنم اول میرم خوابگاه بعد میرم واسه خونه اینجور بهتر نتی نمیشهفقط ...
منقیمت ها دستم نیس ببخشید
ما ۱و۳۰۰ رهن کامل هستیم ۹۰ متره