2777
2789
عنوان

برا تنبلی تخمدانم این داروها رو داد💚🌱✨

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 49 پست
دوستان امپول ازادسازی تخمک چیه نمیدونم چرا دکتر برای من نداده؟؟؟؟ میگن هرکی قرص لتروزل بخوره امپول ا ...

شایدشرایطش نداشتی گلم اول باقرص شروع کرده الان دوفاستون میگن باعث میشه آزادبشه مال منم کیست شدبجاآزادسازی 

نخواستین بشه دیدین شد   
من براتنظیم خوردم ویکم تنبلی داشتم بچه میخوام ولی ب دلیلی دکترگفته چندماه جلوگیری داشته باشم اون ماه ...

حتما پیشگیری کن طبق نظر دکترت،بعدش اقدام کن .توی این فاصله بخودت برس و تقویت کن خودتو ،بارداری موفقی داشته باشی گلم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شایدشرایطش نداشتی گلم اول باقرص شروع کرده الان دوفاستون میگن باعث میشه آزادبشه مال منم کیست شدبجاآزا ...

راست میگین؟؟ قبلا کیست نداشتین؟؟  من در سونوگرافی کیست نداشتم فقط دو تا تخمدانم تنبله 

حتما پیشگیری کن طبق نظر دکترت،بعدش اقدام کن .توی این فاصله بخودت برس و تقویت کن خودتو ،بارداری موفقی ...

چشم گلم ممنون تحت نظردکترتهران هستم موندم چراپریودنشدم سرموقع میشدم

نخواستین بشه دیدین شد   
حتما پیشگیری کن طبق نظر دکترت،بعدش اقدام کن .توی این فاصله بخودت برس و تقویت کن خودتو ،بارداری موفقی ...

بنظرت احتمال داره بارداری باشه خارج رحمی نباشه خیلی میترسم 

نخواستین بشه دیدین شد   
منم اطراف مشهدم دکتر خوب مشهد سراغ ندارین

دکتر روح انگیز رحیمی عالیه.دوتا خواهرام و خیلی ها رفتن پیشش و راضی هستن.

دکتر بمن گفت کورتاژ باید بشی تهران 

رفتم مشهد پیش دکتر رحیمی با دارو مشکلمو حل کرد.