2777
2789
عنوان

با پسری که بدونید

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 22 پست

اتفاقا اون پسره پخته تر شده و باتو‌ بهتر رفتار میکنه که از دستت نده 

خیالتو راحت کنم بغیر از یه عده از مذهبیا که پسراشونو زود داماد میکنن همه پسرا دوس دختر داشتن

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

وا عزیزم این چه سوالیه همه پسرا قبلا دوست دختر داشتن شاید هم خیلی دوستش داشته بودن این چیزارو باید از ذهنت پاک کنی آره چرا ازدواج نکنم وقتی دوستم داره عاشقمه وقت میزاره برام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی خودت تا حالا تجربه ی عاطفی یا حتی اینک از یکی خوشت بیاد و بقول خودت کراش زدن نداشتی؟؟؟؟؟

نه، منظورم از کراش. زدن هم بیشتر اینه که از قیافه کسی خوشم بیاد اونم افراد خیلی دور نه اطرافیانم، من فکر میکنم اگر روزی با کسی باشم که قبلا با کسی رابطه داشته هر بار تصویر اون دو نفر توی ذهنم نقش میبنده دست خودم هم نیست نمیگم دیدگاهم درسته ولی خب حسودیم میشه دست خودم نیست پس برای اینکه در آینده اذیت نشم با همچین فردی وارد رابطه نمیشم

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو

درسته پسرودخترتویه مکان خلوت.باهم تنها باشن قشنگ هندیگه راماساژبدن که تجربه جنسی راتجربه کنن.همین زرزفکره که الان طلاق مملکت رابرداشته.چون پسرتجربه زیادکرده به دلش نمیشینه،بروتجربه کن