2777
2789
عنوان

چجوری خوشگل باشم که منو همه بخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 24 پست
چطور مرموز باشخ

همه چی رو نگه
دوستان محدود
ارتباطش رو کنترل کنه
از این چیزا
مثلا میگم من اصلا اینطوری نیستم و هیچکس جذبم نمیشه
ولی یکی از دوستام همینطوری بود و خیلی هم شیک و سنگین و رک...

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

زنانگی بالا یعنی چی

تاپیک های دختر گرانبها رو ببین
من الان میفهمم منظورش رو
به طرف مقابلت حس اینو بگی که یه خانم متشخص هستی، نه لزوما فقط یه دختر یا یه زن تیپیکال

یا بدتر حتی بعضی دخترا یجوری رفتار میکنن انگار پسر هستن یا عادی

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😅😅😅😅😅😅از بچگی داشتمابروهام دخترونس حیفم میاد بردارممتاهلم اینو میپرسیدم بردارم میکرو کنم با نچ ...

نچرال بمون

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

سلام من ازتون یه خواهشی دارم

من دختر روستایی ۱۹ ساله مدرسه بزرگسالان میخونم ومیخوام خیاطی. کنم ونیاز،به پول دارم دوستی دارم که کارش گل درست میکنه تو خونه گل هدیه نمونه تو تایپکم هست من براش مشتری میارم واون پول میده بهم خانواد هام اجاز نمیدن پیج بزنم وگیرم

لطف میکنید بهم پیج رو بدم بیین همکارتون و فامیلتون منتشرش کنید