2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین دقت کن ساید عرض همه یخچالاش یکیه. هرچی فوت میره بالاتره عمقش بیشتر میشه. مثلا ۳۵ فوت خیلی بزرگه ولی بخوای تهش چیزی بذاری باید تا کمر خم شی تو یخچال. و این باعث میشه خیلی وقتا چیزای عقبی یخچالتو نبینی و خراب بشه کپک بزنه. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

بیشتر از سی دو فوت نگیر پول باشه توش پر کنیم  من درک نمیکنم فامیل همسرم مو از ابن دوتا هست یکی فریز یکی یخچال بزرگ تر از ساید میگرن میگن جا باشه وسایل بزارم داخلش بعد هر روز خدا ناله که هیچی ندارم ما بدبختیممن قرار برای عید بخرم یا بیست هشت پول بیشتر بشه سی دو 

ببین دقت کن ساید عرض همه یخچالاش یکیه. هرچی فوت میره بالاتره عمقش بیشتر میشه. مثلا ۳۵ فوت خیلی بزرگه ...

یعب اون همه مزایای یخچال بزرگ رو بیخیاا شدی عقب یخچال رو درنطر گرفتی؟ 😂یعنی خود ادم یادش نیمونه چی تو یخچال گذاشته؟ 

ببین دقت کن ساید عرض همه یخچالاش یکیه. هرچی فوت میره بالاتره عمقش بیشتر میشه. مثلا ۳۵ فوت خیلی بزرگه ...

درسته

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
یعب اون همه مزایای یخچال بزرگ رو بیخیاا شدی عقب یخچال رو درنطر گرفتی؟ 😂یعنی خود ادم یادش نیمونه چی ...

خب چه عیبی داره وقتی شما و ده نفر دیگه از مزایاش میگین منم از معایبش بگم که با چشم باز انتخاب کنه؟ پس یعنی هیچکدوم شما تاحالا گوجه خیاراتون کپک نزده با هر یخچالی؟! یخچال ۳۵ فوت که دیگه نمیرن چهارتا دونه گوجه بخرن. میرن چهارکیلو میخرن

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)