2777
2789
عنوان

می‌خوام مجرد بمونم چون خوشحالم چون راحتم آرامش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 111 پست

عزیزم مجردی خوبه آره ولی تا یه سنی مجردی خوبه آره اما اگه خانوادت خوب باشه اگه نباشه با روانت پرداخت می‌کنی زندگی تو خونه پدری رو 

آیا بعد ۲۰ سال هم نظرت همین خواهد بود ؟ 

چون تأکید می‌کنم هر چیزی زمان و دوران خودش رو داره

امیدوارم بعداً حسرت ازدواج رو نخوری ☁️🌱

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی مثلا همه ی ماها که شوهر داریم پر از اضطراب و بدبختی و ...هستیم ؟ازدواج درست خیلی خیلیییی هم خوب ...

دقیقا بیشتر افراد اینجا انقدر بدی متاهلی رو میشنون فکر میکنن زندگی متاهلی چقدر استرس زا و غمگین کنندس

درحالی که اینا هممممشون استثنا هستن

زندگی چه مجردی چه متاهلی مشکل خاص خودشو داره 

مجردی هم اسون نیست

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

خیلی خوبه منم توی ی رابطه ی نادرستم انشالله عید تموم میکنم همه چیو و میرم دنبال استقلال

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

واقعا ازدواج کردن یا نکردن شخصیه هیچ تضمینی وجود نداره که ادم مجرد خوشبخت شه یا متاهل

احتمالات به شخصه واسه من مجرد ۱۰۰ درصد خوشبختم. ولی متاهل  شاید احتمال خوشبختی و خوشحال بودنم ۴۰ درصد باشه. عقل سلیم میره سمت ۱۰۰ درصد. حالا شاید یکی ۱۰۰ درصد متاهل خوشبختتره

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

من ناامیدشدم از ازدواج. خیلی غصه میخورم. یا با کفن سفید میرم تو قبر یا با لباس عروس ک فکرکنم مورد اولو خدا تو سرنوشت من گذاشته😭

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

مجردی خوبه ولی خانواده ی با درک میخواد باید از هر نظر مستقل بود بنظرم مثلا خونه مجردی داشته باشی ولی ...

اره دیگه

نمیشه که تا اخر با خانواده زندگی کرد..

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..

به ۴۰ سالگی و ۵۰ ۶۰ سالگیت فکرکنتنهایی عذاب اوره

فکر کردم  خیلی شیرین بود تصورش😍

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

احتمالات به شخصه واسه من مجرد ۱۰۰ درصد خوشبختم. ولی متاهل شاید احتمال خوشبختی و خوشحال بودنم ۴۰ درص ...

اره واقعا بعضی شخصیت ها مستقلن و نمیتونن توی زندگی متاهلی بمونن اصلا کم میارن 

یکی هم مثل من نیاز داشت یک شریک داشته باشه 

ادما متفاوتن 

ولی درکل صفر و صد نگاه نکنید ، اگر ۳۰ سالتون شد و مورد خوب داشتید و ... ریسک نکنید که سر حرفتون بمونید❤

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

دقیقا بیشتر افراد اینجا انقدر بدی متاهلی رو میشنون فکر میکنن زندگی متاهلی چقدر استرس زا و غمگین کنند ...

والا من همین جا هم کم نمی‌بینیم کسایی که هم استقلال مالی دارن هم تحصیلات بالا 

بازم میگن خسته شدیم از تنهایی سنمون بالا رفته تنهایی خیلی عذابمون میده 

من متاهلم و خوشبختم بستگی به زندگی مشترک داره به همسر آدم 

،من هم درس میخونم هم خانه دارم هم گردش و مسافرت با دوستام دارم،هم با همسرم  و بچم ،بچم هم بره مدرسه میخوام شاغل بشم 

هم افسار شوهرم دستمه 

مشکل نیاز جنسی هم اذیتم نمیکنه 

خب یکی مثل من متاهلی رو ترجیح میده به مجردی 

فقط خالق یکتا❤️