2777
2789
عنوان

می‌خوام مجرد بمونم چون خوشحالم چون راحتم آرامش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 111 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از من ۳۸ساله مجرد می‌شنوی اشتباهه من هم کارمندم و هم مستقلم ولی تنها بی تو یه سنی به بعد یه خلأ هایی ...

اگر موقعیت مناسبم گیر بیاد اره، اما نمیخوام با هرکسی که از راه رسید شوهرکنم خودمو به سکته بندازم

☕🎵🍫🍻
هی خواهر راهی رو رفتیم که نه پس داره نه پیش😔

میدونی وقتی مجردی آدم فکر می‌کنه ازدواج چه باغ سبزی هست 

ولی وقتی متاهل میشی میبینی مردها هررررر کاریشون کنی بارم عین بچه ها هستن و حیف اعصاب آدم ک هدر بشه براشون 

مجرد باش و پادشاهی کن 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
میدونی وقتی مجردی آدم فکر می‌کنه ازدواج چه باغ سبزی هست ولی وقتی متاهل میشی میبینی مردها هررررر کاری ...

دقیقا همینه،خصوصا من که تو سن کم ازدواج کردم هنوز عقلم بزرگ نشده بود وقتی فهمیدم که دیگه خیلی دیره خیلی

اگر موقعیت مناسبم گیر بیاد اره، اما نمیخوام با هرکسی که از راه رسید شوهرکنم خودمو به سکته بندازم

بله انشاالله خداوند بهترین رو سر راهت قرار بده 

پست های منو نگاه کنی متوجه میشید چقدر تنهایی ویران کننده هست سن بالا 

من به همه دانش آموز ام میگم بعد از دانشگاه هدفتون پیدا کردن کیس مناسب ازدواج باشه اشتباه من رو نکنید 

البته من انتخابی نبوده شرایط زندگیم باعث شده

ازدواج فقط به درد اونایی میخوره که مستقل نیستن و حوصله کار کردن رو ندارن( حوصله ندارن نکه کار گیرشون نیاد) یا اونایی که دغدغه این دوره زمونه ی خراب رو ندارن وگرنه بقیه حتما بعد ازدواج به این نتیجه میرسن که نه تنها آش دهن سوزی نیست بلکه مصیبته. اونایی که در دوران عقد و اول ازدواج هستن لطفا نظر ندن اونایی که چند ساله متاهلن و خصوصیات بالا رو ندارن میدونن چی میگم

دیدم تاثیری نداشته

مگه آدم می‌تونه بدون عشق و محبت زندگی کنه 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷