2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه بچه رو تند تند میبرین حموم نظر شما چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 25 پست

ن خوبه دیگه

بلاخره باید تمیز بشه دیگ

خونه ست چجوری سرما بخوره

مثل قدیم نیست حموم عمومی باشه که

راحت میاری کنار شوفاژ میذاری گرم میشه

بیشترم یسری تازه میشورن

ک خسته شه بخوابه😂😂😂😂😂😂

مادرم میگفت پرستاری ک بالا سر من بوده داخل بیمارستان

هی به مادرم میومده میگفته

بردمش حموم شستم الان خوابیده ولش کن

اخه مادم میگفته بیار ببینم منم برا زردی بستری بودم اونم یه جور دیگ بستری بود

منم تنها بچه بودم اونجا

پرستاره فک کنم تا حوصلش سر میرفته منو میشسته😂😂😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه دکتر کودکان میشناسم میگ یک روز درمیون ببر یک هفته ک عادیه

اون دیگه خیلی ابلهه اونم توهوای سرد مگه بچه رفته پای تنور نونوایی که یکروز درمیون ببری حموم گوشت تنش اب میشه .بعضی دکترا اصلا سوادکافی ندارن و هرکدومشونم اون یکی روقبول نداره

زنگ زد جواب ندادم گفتم حموم بودیم با بچه چه اشکالی داره

چی بگم ...

آخه من هیچی نمیگم . برام عجیبه 

مثلا زنگ بزنن جواب ندم . توضیح نمیدم . فقط میگم متوجه تماستون نشدم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اون دیگه خیلی ابلهه اونم توهوای سرد مگه بچه رفته پای تنور نونوایی که یکروز درمیون ببری حموم گوشت تنش ...

آره یه روز درمیون پوستش خشک میشه و اگزما میگیره . تازه دکتر برای بچم شامپو بدن کرمی و مرطوب کننده داده پوستش خشک نشه 

چی بگم ...آخه من هیچی نمیگم . برام عجیبه مثلا زنگ بزنن جواب ندم . توضیح نمیدم . فقط میگم متوجه تماست ...

شما کار خوبی میکنید . منم بعضی وقتا میگم متوجه نشدم بعضی وقتام میگم کجا بودم نفهمیدم 

نه مامانم می‌گفت بچه کوچیک را زود به زود ببر حمام آب به پوستش میخوره پوستش باز میشه شاداب میشه و از نظر رشدی پیش میره

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

من دوبار درهفته میبرم پاییز زمستون

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍