2777
2789
عنوان

به زندگی فک کردین تالا❓

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 31 پست
برو خدا رو شکر کن که قراره تو کبد هم باشیم فکر کن قرار بود خلق الانسان فی الروده ی بزرگ باشیم اون مو ...

😐

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی که افسردگی بگیره آدم خیلی به این چیزا فک میکنه امان از افسردگی وپوچی یادم میاد زمانی که مبتلا ب ...

من تو اوج شادی هم همینم

کلا دنبال معنای هرچیزی هستم‌همه جا

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
دقیقا منم تو اوج بدبختی ام کاش منم هیچ وقت افسرده نمیشدم

همه میشن

من تو اوج شادی هم همینمکلا دنبال معنای هرچیزی هستم‌همه جا

خب باید کتاب های معنوی زیاد بخونی باید علمت خیلی زیاد باشه ما خیلی جاهلیم تو این چیزا برای فهمیدن این چیزا باید خیلی زمان گذاشت و از مادیات دنیا دور باشی تا بفهمی نه ماها که فقط درگیر دنیا و زرق وبرقشیم

خب باید کتاب های معنوی زیاد بخونی باید علمت خیلی زیاد باشه ما خیلی جاهلیم تو این چیزا برای فهمیدن ای ...

دوری از دنیا اشتباهه

پیامبر وسط جامعه بودن‌ و به معراج هم رسیدن.

فک نمیکنم پیامبر دنبال مادیات بوده باشن همه چیز اولویتشون معنویات بوده

پس چرا جامعه اسلامی رو‌بنا کردن و خلیفه پس از خودش رو مشخص کرد؟

پس چرا تو دعاهامون میگیم ربنا آتنا فی الددددنیا حسنه و فی‌الاخره الحسنه؟

پس چرا میگن جهاد ۱۰قسم داره و ۹قسمش کسب روزی حلاله؟

و چرا پیامبر ، محمدامین لقب گرفته بود؟؟

چرا فک میکنین دنیا آشغاله آخرت گل؟ دنیا یه مسیره آخرت هم ادامه مسیر

پس چرا جامعه اسلامی رو‌بنا کردن و خلیفه پس از خودش رو مشخص کرد؟پس چرا تو دعاهامون میگیم ربنا آتنا فی ...

نه دنیا اصلا آشغال نیس باید زندگی معمولی داشت فقط پا رو خط قرمز نذاشت منتها با دنیای الان که همچی تو خوشی لذت خلاصه شده بخای راه خدا رو بری باید یکم محکم باشی

اتفاقا بیشترین لذت تو همین دنیا هم مال آدمای مومنه جون درستزندگی میکنن فرص کن حجابشون رعایت میکنه یه همسر پاک هم عقیده پیدا میکنه که هیچ وقت به هم خیانت نمیکنن 

روزه میگیره و بدنش سالمه روحش آرامش داره و زندگیش بهتره در مجموع

نه دنیا اصلا آشغال نیس باید زندگی معمولی داشت فقط پا رو خط قرمز نذاشت منتها با دنیای الان که همچی تو ...

آره درسته حرف منم همینه.

باورها و سبک زندگیا به بیراهه رفته.

وگرنه دنیا اصلا بد نیست. ولی نباید همه هم و غم باشه

وقتی که افسردگی بگیره آدم خیلی به این چیزا فک میکنه امان از افسردگی وپوچی یادم میاد زمانی که مبتلا ب ...

خداصدهزار مرتبه شکر

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚