چندماه پیش شوهرم الزام به تمکین گرفت و قاضی گفت برگرد وگرنه نفقه قطع میشه مرد حکم ازدواج مجدد میگیره و تک ب عنوان زنش میمونی تا ابد و روزی ک خودش بخواد طلاق بده
من برنگشتم و خب خیانت و مدارکم ب علم قاضی دلیل بر اثباتش نبود و کلا هیچ مدل خیانتی و نمیپذیرن انگار ک یچیز خییییلس عادی و پیش پا افتادس اعتیاد ب الکلشم شاهد میخواست و قبول نکردن ک ازمایش بگیرن و خب مطمئنن قبل دادگاه مصرف نمیکرد ک نشون داده بشه مسکنم ک تهیه کرد و جهیزیه امم ک دستش بود پس محکوم شدم و رای اود ب نفع مرد
اونم درخواست حکم ازدواج مجدد کرد ک احساس میکنم ترفند مادرش بود ک منو بترسونه ...
منم اعتراض زدم و بعدچندماه تجدید نظر الان رای داد ب نفع من و الزام ب تمکین مرد رد شد دادخواست حکم برای ازدواج مجددشم رد شد رای اومد ک نفقه معوقمم و پرداخت کنه و ناشزگیم باطل شد
چیشد و چجور شدم نمیدونم اصلا خواست خدا؟ خودمم درتعجبم و مطمئنن شوهرم وخانوادشم توشوکن
من قصدم رجوعه الان ولی میدونستم اگه برگردم بخاطر همین تمکین دنیای سرکوفت و میشنیدم اخه بعدمحکومیتم همه جارو پدرشوهرم پرکرده بود ک اره محکوم شد و ب پسرمم حکم ازدواج مجدد دادن و دختره خودش مشکل داشت