2777
2789

آقا هست سمتشون رو نمی‌دونم فکر کنم شخص خیلی مهمی باشن  یک لحظه دلم شکست بهشون گفتم اگه میشه به نیت من یک عروسک بندازین حرم حضرت رقیه بهشون گفتم شماره کارتشون هم بدن که پول عروسک رو واریز کنم هنوز چیزی نگفتن 

در حسرت مادر شدن .........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم چرا زشت باشه قشنگم

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

خارج از عرف مگه صحبت کردم؟مگه لحن خاصی داشتم من پیجم نزدیک یک کا فالور داره فقط هم استوری میذارم  اشکالش دقیقا کجاست ؟ خارج از عرف صحبت میگه 

خارج از عرف مگه صحبت کردم؟مگه لحن خاصی داشتم من پیجم نزدیک یک کا فالور داره فقط هم استوری میذارم اش ...

راستش اقایون زیاد حوصله اینکارو ندارن الان عروسک از کجا پیدا کنه یا اگر سمت مهمی داره وقت نداره دنبال عروسک بگرده 

مگر اینکه شما عروسکی چیزی تو استوریش دیده باشید

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یک لحظه خجالت کشیدم ولی خودم نمیتونم برم حرم حضرت رقیه ۱۶سال پیش رفتم ولی اون زمان بچه بودم

نه جانم خجالت نداره فدات شم من ایشون یا قبول میکنه یا نمیکنه انشالله به حاجت دلت برسیی🥲🥰🥰

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
راستش اقایون زیاد حوصله اینکارو ندارن الان عروسک از کجا پیدا کنه یا اگر سمت مهمی داره وقت نداره دنبا ...

داخل خود حرم حضرت رقیه هست همون جا میفرشن

راستش اقایون زیاد حوصله اینکارو ندارن الان عروسک از کجا پیدا کنه یا اگر سمت مهمی داره وقت نداره دنبا ...

حتی بازاری که وصل میشه به حرم حضرت رقیه پر از عروسکه