2777
2789
عنوان

احساس عذاب وجدان میگیرم

83 بازدید | 18 پست

یه نفر هست مدام برام جعبه شیرینی خامه ای میگیره میاد با ذوق میده بهم ولی من اصلا شیرینی لب نمیزنم، یعنی به معنای واقعی دوست ندارم، الان رفتم زوری یه تیکه با چایی بخورم زد زیر دلم، منم احساس عذاب وجدان میگیرم، میل به شیرینی ندارم کلا چیکار کنم خب🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای کیه که شیرینی دوس نداشته باشه چی پس دوس داری

من اصلا به شیرینی لب نمیزنم و هر چیزی که شییرین باشه

حتی چاییمم با توت خشک میخورم

ولی فکر نکن چیزای دیگه رو خیلی دوست دارمااا نه اصلا

اگر یه قرصی بود که انسان بخوره و دیگه نخواد غذا بخوره قطعا میخریدمش

الان شاید به این بنده خدا هم بگم به جای شیرینی و خوراکی برام هدیه بخره بیشتر به کارم میاد والا

من اصلا به شیرینی لب نمیزنم و هر چیزی که شییرین باشهحتی چاییمم با توت خشک میخورمولی فکر نکن چیزای دی ...

وای چه کم خوراک قد وزنت چقدره من باز خیلی عاشق شیرینی جانم خیلی ولی خب جلو خودم میگیرم همم گرونه خدا بخیر کرده گرونیه وگرنه 80 کیلویم 100 میشدم 

وای چه کم خوراک قد وزنت چقدره من باز خیلی عاشق شیرینی جانم خیلی ولی خب جلو خودم میگیرم همم گرونه خدا ...

اره گل گفتی همین که شیرینی گرونه منم از این بی میلیم احساس بدی میگیرم خب

وزنم ۴۵ قدم ۱۵۸ 

اره شیرینی اصلا نخور به جاش تنقلات سالم بخور مثلا میوه خشک، اجیل، انجیر و...

اره گل گفتی همین که شیرینی گرونه منم از این بی میلیم احساس بدی میگیرم خبوزنم ۴۵ قدم ۱۵۸ اره شیرینی ا ...

آها چه لاغری عزیزم خب ضعیف نمیشی کم میخوری من بیچاره شدم دکتر قرص افسردگی جدید باز داده بهم اشتهام بیشتر شده باز دلم همش غش ضعف میره میخوام برم بهش بگم این جی بود توروخدا چاق نشم که بدبختیه لاغرشدن

آها چه لاغری عزیزم خب ضعیف نمیشی کم میخوری من بیچاره شدم دکتر قرص افسردگی جدید باز داده بهم اشتهام ب ...

لاغرم ولی کم خونی و کمبود ویتامین اینا ندارم میدونی ذاتا کم خوراکم

اره قرصای افسردگی چاق میکنه ولی باور کن همونا بدی به من من اشتهام بسته تر میشه

ببین قرص لازمه ها ولی بیشتر روی ورزش، روان درمانی، رفتن به طبیعت تمرکز داشته باشم

کسی میشناسم با ورزش مداوممم دوتا قرصاشو گذاشته کنار

لاغرم ولی کم خونی و کمبود ویتامین اینا ندارم میدونی ذاتا کم خوراکماره قرصای افسردگی چاق میکنه ولی با ...

ارع ورزش طبیعت خوبه آخه من همه چیز بهم دوره و شوهرم مجبورم کرده چادری با‌شم انقدر دوست داشتم لباس ورزشی بپوشم برم تو پارک ها بدو بدو کنم اه بدم میاد از این وضعم 

ارع ورزش طبیعت خوبه آخه من همه چیز بهم دوره و شوهرم مجبورم کرده چادری با‌شم انقدر دوست داشتم لباس ور ...

میفهمم عزیزم

زندگی با این شرایط سخته

تو چرا پذیرفتی خب؟ حالا بگذریم

تو خونه اهنگ بذار برقص برای خودت

من خیلی میرقصم