2777
2789

🍇🍈🍉🍊🍋🍌🍍🍓🍒🍑🍐🍏🍎🥭🫐🥝🍅🫒🥥🥑🍆🥬🥒🫑🌶️🌽🥕🥔🥦🧄🧅🥜🫘🌰🫚🥯🥨🫓🥖🥐🍞🫛🥞🧇🧀🍖🍗🥩🥓🌯🌮🥪🌭🍕🍟🍔🫔🥙🧆🥚🍳🥘🍲🥫🧂🧈🍿🥗🥣🫕🍱🍘🍙🍚🍛🍜🍝🍡🥮🍥🍤🍣🍢🍠🥟🥠🥡🦀🦞🦐🦑🎂🍪🍩🍨🍧🍦🦪🍰🧁🥧🍫🍬🍭🍮🍶🍵🫖☕🥛🍼🍯🍾🍷🍸🍹🍺🍻🥂🧊🧉🧃🧋🥤🫗🥃🥢🍽️🍴🥄🔪🫙🏺

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود. 🙂 😘                                                  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️

❤️دنیام پسرام❤️
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍑🍑🍑🍑🍑😂😂😂😂😂😂😂😂😂😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬

🍒🍒🍒🍒

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود. 🙂 😘                                                  

🌻🏵️💮🌸🌷🌺🌹💐☘️🍃🌿🌱🌾🍄🍁🍂🌼⛰️🪨🪵🌲🌳🌴🌵🪴🍀🏜️🌋🥀🔥🌡️🌫️⛄☃️❄️🏔️🌀🌬️🌊🌈🌄🌅🏖️🏝️🏞️⛈️🌩️🌨️🌨️☁️💧☔⚡🌪️🌜🌚🌞🌞☀️🌤️⛅🌥️🌦️🌠🕳️☄️🌙💫✨🌟⭐🌛🌔🌓🌒🌑🪐🌏🌎🌍🌌

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥺

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

🤗🤗🤗🤗🤗🤗😍🤗😍😍😍🤗😳😍😍😍😍😍🥴😳😭👌🏻👌🏻👌🏻🥺😍😁😳😐🙏🏻👈😁😁😁👉😃🤧👌🏻🌹🌹🤣😔😭😃😃😃😃🥺🥺😍🐂🐂🐆🐆🐆🐆🐺🐺🐒🐂🥑🍑🍌🍌🍌🍌🍌🍊🍉🍏🍏🍏🍏🥬🥒🌶

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅