2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیکار کنم برای ریشه کن شدنشون دیشب یه دونه دیدم ولی نزدیک یک ماهه نیش میزنن بدن خودم و بچهامث

سم‌پاشی باید بکنید.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

حالت خوبه😐نی نی یار برای چی تگ کردی

قرص خطرناکیه برای خودکشی استفاده میشه دود حاصل از این قرص فیل رو هم از پا درمیاره 

زدم که تاپیکت پاک شه اطلاعات کسب نکنن 

...free Palestine🇵🇸 ... در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷

نه بابا ما هر سال می‌خریم. مصرف داریم. البته برنج‌فروشه آشناست به ما میده. فکر کنم خیلی با احتیاط می ...

آره اونا شما رو میشناسن که بهتون میفروشن در کل یه جا بود خوندم نوشته بود فروشش ممنوع شده 

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
قرص خطرناکیه برای خودکشی استفاده میشه دود حاصل از این قرص فیل رو هم از پا درمیاره زدم که تاپیکت پاک ...

قرص برنج داریم تا قرص برنج.

قرص برنج سیانور الان خیلی کمیابه. اکثرا الان گیاهی هستن که کشندگی بالا ندارن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

قرص برنج داریم تا قرص برنج.قرص برنج سیانور الان خیلی کمیابه. اکثرا الان گیاهی هستن که کشندگی بالا ند ...

انشالا همه نوعشو جمع کنن از بازار

...free Palestine🇵🇸 ... در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷

انشالا همه نوعشو جمع کنن از بازار

تقصیر ما که صد کیلو صد کیلو برنج داریم حشره میندازه چیه خب؟

حواستون به حال خراب آدمای اطرافتون باشه که نرن سراغ خودکشی.

تقصیر ما که صد کیلو صد کیلو برنج داریم حشره میندازه چیه خب؟حواستون به حال خراب آدمای اطرافتون باشه ک ...

برای شما ها باید با داشتن یه کارت یا مدرک داشتن مبنی بر داشتن محصول زارعی که نیاز به این قرص داره تحویل بدن.

الحمدالله اطراف من آدم حال خراب پیدا نمیشه و همگی از آگاهی کافی برخوردارن . ولی همینکه گاها میشنوم فلان آدم از یه شهر که فرسنگ ها از من دوره سر یه لحظه عصبانیت زندگی رو با اینجور قرصا از خودش گرفته ناراحت کننده است امیدوارم جمع کنن این قرصا برای محصول دار ها هم طبق یه مقرراتی بفروشن