2777
2789
عنوان

وقتی مُردددیم حوصلموون سر نمیره❓❓❓🤦😂

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 59 پست
اونجا بهتره یا بدتر ؟؟

بستگی به آدم ها داره.برا بعضی ها خیلی خوب بوده برا بعضی ها سخت.

دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه🥹دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه🤍                                                                     مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فهمش خیلی سخته ، مگه نه ، برای ما هزاران سال برای اونها 10 ثانیه ، روح انسان بعداز مرگ آزاد نیست ، ...

چه جالب 

اجازه مشکل نی از بس از مامانم اجازه گرفتم ماهر شدم تو این کار از خدا اجازه میگیرم میگم خداجون من یه سفر دوبی میرم و برمی‌گردم 

به کوری چشم حسودا هنوز به اذن الله پایداریم..👑
🥲🥲جدیخوب مثلا نگفت خدا میبخشه گناهانمون یا نه؟؟

ببین خیلی برای منم عجیب بود

مثلا یه نفر یه مومن و اذیت کرده بود ثواب های چند ماهش پاک شد رفت تو دفتر اون 

یا بعضی جاها که به یه پیرزن کمک کرده بود کلی ثواب نوشته بودن 

نه نمیتونیولی اگه بری بهشت ، یه لذت هایی هست که از دبی رفتن هم بیشتره

خو بهشت که فک نکنم برم 

🥲😞ولی خداکنع اون درجه جهنمی که میرم لاقل گرمیش اندازه بخاری باشه

ببین خیلی برای منم عجیب بودمثلا یه نفر یه مومن و اذیت کرده بود ثواب های چند ماهش پاک شد رفت تو دفتر ...

خاک توووو مخم من کل زندگیم اندازه سه ماه بیشتر ثواب نکردم همونم از بس تلفن مزاحمی زدیم تو مدرسه پاک شده رفته خدا مرگم بده

چه جالب اجازه مشکل نی از بس از مامانم اجازه گرفتم ماهر شدم تو این کار از خدا اجازه میگیرم میگم خداجو ...

اونجا این بدن هم نداریم و هر کدوم از ما یه ذره بسیار کوچیک از نور و آگاهی هستیم ، در نتیجه وقتی بدن دنیایی رو نداریم نیاز به هیچ چیزی هم نداریم 

خاک توووو مخم من کل زندگیم اندازه سه ماه بیشتر ثواب نکردم همونم از بس تلفن مزاحمی زدیم تو مدرسه پاک ...

😂😂😂😂

مثلا یه جا یه بچه داشت غرق میشد 

رفت نجاتش داد ، ولی چون اینکار و برای اینکه مردم بهش افتخار کنن انجام داد ثوابی بهش ندادن بابد برای خدا انجام میداد.

یا اگه به گردن کسی حقی داشته باشی باید تو اون دنیا بری پیداش کنی ، و معامله کنی باهاش

که مثلا میبخشی من و یا نه ، اگه نبخشه باید هرچقدر از  ثوابات بخواد بهش بدی تا ببخشه 

اونجا این بدن هم نداریم و هر کدوم از ما یه ذره بسیار کوچیک از نور و آگاهی هستیم ، در نتیجه وقتی بدن ...

🥲🥲چقدر این دنیا پیچیده است قربون خدا برم که بدون دست و پا چطوری کارامون انجام بدیم

😂😂😂😂مثلا یه جا یه بچه داشت غرق میشد رفت نجاتش داد ، ولی چون اینکار و برای اینکه مردم بهش افتخار ...

🥲🥲🥲🥲😞😞😞نتیجه گرفتم آخرین طبقه جهنممم یادم اومد. به یه بچه فقیر پول داده بودم همونم که بخاطر پز جلو رفیقام بود 

خاهر جان اگ کاری باری چیزی نیاز داشتی هیزمی اتیشی چیزی من جهنمم کارتو انجام میدم🙏😂

بچها تصمیم گرفتم. برم تو چهار راه وایسم تا مردم اذیتم کنن ثواب هاشون بیاد برا من خودم توانایی ندارم ...

چون این و به قصد انجام میدی ، ثوابی بهت نمیدن

چرا نمیتونی ثواب جمع کنی ؟

خب سعی کن به بقیه بی ریا کمک کنی ، نماز بخونی ، دعا کنی در حق دیگران ، به پدر و مادرت خوبی کنی ، غیبت نکنی و...

چون این و به قصد انجام میدی ، ثوابی بهت نمیدنچرا نمیتونی ثواب جمع کنی ؟خب سعی کن به بقیه بی ریا کمک ...

سعی میکنم نمیشه دیگ ان شاءالله که از حالا به بعد بتونم 🫀🌹

🥲🥲🥲🥲😞😞😞نتیجه گرفتم آخرین طبقه جهنممم یادم اومد. به یه بچه فقیر پول داده بودم همونم که بخاطر پ ...

انشالله دو تایی تو بهشت

هنوز دیر نیست ، میشه توبه کرد و کم کم عوض شد