2777
2789
عنوان

هیکل داغون خانما بیاین فقط عکس بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 43 پست
پهلوهات شبیه من هست. با اینکه از شما لاعرترم ولی اصلا اب نمیشن. هرچی ورزش میکنم همین شکلیه.

اره اونو که به ۴۰ کیلو هم رسیدم کلا پهلو نرفت از بین 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیکلت بد نیست. من دیگه به این نتیجه رسیدم که ژنتیک توی هیکل حرف اول رو می‌زنه بعد بقیه‌ی چیزها. همه که قرار نیست ژنتیکی مثل مدل‌ها باشن. اگه ورزش کردن بهت حس خوبی میده برو باشگاه. منم خیلی لاغرم و باید خودم رو بکشم تا نیم کیلو وزنم بیشتر شه. ژنتیکم اینجوریه کاری از دستم بر نمیاد که. 😕

هیکلت بد نیست. من دیگه به این نتیجه رسیدم که ژنتیک توی هیکل حرف اول رو می‌زنه بعد بقیه‌ی چیزها. همه ...

من ژنتیکی نیست آخه 

غذا هم نمی خورم 

فقط مشکلم راه نرفتنه اصلا نه باشگاه میرم نه پیاده روی 

تا ۱۴ سالگیم لاغر بودم

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

من ژنتیکی نیست آخه غذا هم نمی خورم فقط مشکلم راه نرفتنه اصلا نه باشگاه میرم نه پیاده روی تا ۱۴ سالگی ...

روزی یه فنجان چای سبز برو، ضد شکم و پهلو، ضد چربی مضره

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
روزی یه فنجان چای سبز برو، ضد شکم و پهلو، ضد چربی مضره

ممنون امتحان میکنم

من روزی یک ساعت راه میرم پهلوهام تکون نمیخورن.

نه من ورزش کنم قشنگ تو یک ماه ۶ کیلو کم کردم مربیه گفت چون ورزش نمیکنی هیکلت اینجوریه وگرنه اصلا آدم پر خور یا ژنتیکت نیست تحرک ندارم 

بعد ورزش قهوه بخور، یک کوچولو پودر دارچین بریز داخلش. خیلی چربی سوزه. من سال هاست چای سبز میخورم تاث ...

قهوه حساسیت دارم💔

بعد ورزش قهوه بخور، یک کوچولو پودر دارچین بریز داخلش. خیلی چربی سوزه. من سال هاست چای سبز میخورم تاث ...

چیز دیگه ای نیست ؟

من یه ماه چای سبز خوردم، شکمم آب شد، تخت

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹