2777
2789
عنوان

به نظرتون تقصیر برادر شوهرم بود

477 بازدید | 28 پست

برادر شوهر من دختربازه .من بهش اصلا علاقه ای ندارم ولی خیلی محترمانه با من برخورد کرده تا الان و ادم خوبیه.یک مدت همسرم میگفت تحویلش بگیر چون خارج خ تنهاست .یه دوست دختر داره که نخواسته باهاش اردواج کنه باهم موندن همینطوری .این پیشنهاد ازدواج داده زنه ق نکرده اینم بعضی وقتها خیانت میکرده زنه فهمیده الان کاری نمیکنه چون دوست دخترشو دوستداره.اقا ما با هاش حرف زدیم کم کم دیدم داره حس به وجود میاد خیلی پرشور حرف میزد زیاد تحویل میگیره احساسی رفتا  میکنه.منم سریع خودمو کشیدم کنار .تا یه مدت بعش غک میکردم الان که دیگه در معرض اون حرکتا نیستم خداشاهده اصلا بهش حسی ندارم.به نظرتون مقصر اون ورفتارش بود؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه مقصر خودتی

نمیدونم عزبزم .الان اصلا هیچ حسی ندارم.یعنی شروعش اصلا حس میکنم از من نیست .چون دیدمشم هیچ حسی نداشتم حتی واقعیت اصلا ازش خوشم نمیامد.ولی یکدفعه خیلی بیش از حد شروع کرد به توجه وسوال پرسبدن مثل دوست پسرها .ناهار چی درست کردی عکس بده و....من بدم امد و خودمو کشیدم کنار.

مگ چطوری حرف میزدی که حس به وجود اومد

خیلی توی همه کارهام دقیق شده بود انگار بخواد یه پسر باهاتون اشنا بشه چقدر دقیق میسه و براش همه چیز شما جالبه.مدام توی حرفام مبگفت چه بانمک .میخندید و هی مبپرسید خونه رو عکسشو برام بفرست بببینم چقدر تمیزه یا غذاتو بببینم و....منم سریع خودمو کشیدم .زیادی میاد جلو

خیلی توی همه کارهام دقیق شده بود انگار بخواد یه پسر باهاتون اشنا بشه چقدر دقیق میسه و براش همه چیز ش ...

زیادی راحت بوده  شاید در کل اخلاقش این شکله به برادر خودش که نارو نمیزد  ولی  در کل کار خوبی کردی

هر چی میخام همون میشه😎

مگ چطوری حرف میزدی که حس به وجود اومد

من یکدفعه دیدم داره ازش خوشم میاد سریع کات کردم به شوهرم گفتم داداشت زنگ رد من حوصله ندارم هر روز باعاش بحرفم .هر روزم زنگ میزد گفتم داداش تو دوست پسرم نیست که هی دیتیل بدم اینم فهمید چی میگم دیگه گوشی رو نمیده بهم

زیادی راحت بوده شاید در کل اخلاقش این شکله به برادر خودش که نارو نمیزد ولی در کل کار خوبی کردی

اره چون زیاد دختر بازی کرده مدلش اونطوری شده میدونم بچه خوبیه.ولی علتش فقط تفاوت سبک زندگیشه.

خدا رو شکر که به موقع متوجه شدی و خودت رو کشیدی عقب ، مردا معمولا جنبه صمیمیت و تحویل گرفته شدن از سمت یه خانوم رو ندارن و ناخودآگاه دچار سوتفاهم میشن .  هر چی بوده دیگه تموم شده ، همین روش الانت هم خوبه محترمانه و سرسنگین برخورد کنید با هم 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
من یکدفعه دیدم داره ازش خوشم میاد سریع کات کردم به شوهرم گفتم داداشت زنگ رد من حوصله ندارم هر روز با ...

اره کار خوبی کردی

متاسقانه ما خانوما سدیع شل میشیم از اخلاق کردار یکی خوشمون میاد 

ولی به عنوان یه زن بهت افتخار میکنم که بازیچه ی دوست داشتن یا ببخشید ببخشید یه هوس نشدی

هر چی میخام همون میشه😎