2777
2789

● افت فشارخون و گازگرفتگی موقع استحمام ●

(( برای خودم چندین دفعه پیش اومده زمانیکه موهام خیلی بلند بود تا روی باسن..م و زمانیکه کار و مشغولیت و تمیزکاری زیاد انجام دادم و یا با شکم خالی رفتم 

حمام اما چون طولانی مدت میمونم حمام و وجود بیش از حد بخار اب گرم با وجود نیمه باز بودن در حمام و با چه آبگرمکن قدیمی و چه جدید حالت افت فشارخون و غش کردن و تپش قلب شدید و حالت تهوع و استفراغ به اضافه نبودن اکسیژن و تنگی نفس و سرگیجه و تاری دید و سیاهی رفتن چشم و نداشتن اراده برای ایستادن و یا نگهداشتن دستشویی و نداشتن اراده برای هیچ کاری حتی گرفتن دستگیره درب حمام و کم شنوایی طوریکه صدای جیغ و فریاد مادرم انگار از ته چاه میومد و لیز خوردن و سر خوردن پاهام و تلپی و با شدت افتادن و پخش زمین شدن در حمام به شکل دراز کشی و بدون هیچ حرکت و تکون خوردنی برای چندین دقیقه تا مادرم نجاتم بده 

این حالت ها برام پیش اومده )) تجربه ی اینچنینی داشتین بنظرتون بخاطر افت فشار بوده ؟؟؟

یا یک نوع حمله وحشت زدگی پنیک اتک هست؟؟؟ ))

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

منم همینطور میشم ، از وقتی که عمل بای پس کردم اگه ی چی شیرین بخورم و برم حموم یا. گرسنه برم درجا غش میکنم و حس خفگی شدید بهم دست میده ....الان ی مدته قبل حمام ی کم نمک میخورم و اب راهم ملایم رو به خنک میکنم دیگه اونطور نمیشم...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
منم همینطور میشم ، از وقتی که عمل بای پس کردم اگه ی چی شیرین بخورم و برم حموم یا. گرسنه برم درجا غش ...

بله گلممم درسته ...انشالله زودتر بهبود کامل پیدا کنین گلم حتما مراقبت کنین از خودتون ...الهی که بلایا ازتون دورباشه عزیزم...

بله مثال یک‌جور غش هست تا چند ثاانیه همینطوره ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله گلممم درسته ...انشالله زودتر بهبود کامل پیدا کنین گلم حتما مراقبت کنین از خودتون ...الهی که بلای ...

ولی من چون عمل داشتم حالت دامپینگ شدید بهم دست میده و حتی تا دوساعت حالم بده ...برای همین بیشتر مراقبم ...شماهم مراقب خودتون باشید .امیدوارم ک هیچوقت دیگه این حس بد را تجربه نکنید ....

ولی من چون عمل داشتم حالت دامپینگ شدید بهم دست میده و حتی تا دوساعت حالم بده ...برای همین بیشتر مراق ...

بله عزیزم بنظرم اگر امکان داشت میتونین به خواهری هم جنستون بگین که هروقت موقع استحمامتون بود خونه باشه حواسش باشه بهتون گلم الان دوران نقاااهتتون هست عزیزم 

انشالله برای کسی پیش نیاد خیلی بد و وحشتنااک هست 

همیشه زنده و سلامت و خوشوقت باشین گلمم ❤️❤️❤️

بله عزیزم بنظرم اگر امکان داشت میتونین به خواهری هم جنستون بگین که هروقت موقع استحمامتون بود خونه با ...

من متاهلم ومتاسفانه صبح تا شب همسرم نیست و بچه دار هم نشدم و کسی را هم ندارم ....همیشه تنهام بارها حالم بد شده خودم بعد ب هوش اومدم و ب زور رفتم بیرون تا حالم جا بیاد😂 

تودوره نقاهت هم نیستم الان دوسال و نیمه عمل کردم 

وای مثل مرگ‌ میمونه یبار حموم بودم بخار خیلی زیاد بود دستمو بردم پشتم ینی کمر رو لیف بکشم زیر بغلم درد  وحشتناکییییییییییییییی گرفت دلم میخواست فقط جیغ بزنم بعدش چشمام سیاهی رف سرگیجا گرفتم‌نتونستم بمونم سرپام نزدیک بود بیفتیم نشستم رو چارپایه تا ۱۰ دیقه فک کنم‌تو همین حالت بودم خیلیم گیج و منگ بودم و حالت خواب الودگی داشتم هیشکیم خونه نبود

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅

من یه چند بار اینطوری شدم مخصوصا نفس کشیدن برام سخت بوداب رو خیلی داغ میکردم و مدت طولانی حمام کوتاه ...

بله دقیقا عزیزم آب داغ و بخاری که ازش میاد راه اکسیژن زو کم میکنه و حالت غش میده به آدم و اینکه گرسنه باشین یا بیش از حد سیر باشین و مدت طولانی حمام کردن بدون باز گذاشتن پنجره اگر داره حمامتون یا درز درو یکم باز بزارین این مشکل برطرف میشه عزیزم دقیقا همینطوره ...همیشه زنده و سلامت و خوشوقت باشین گلممم ...

من متاهلم ومتاسفانه صبح تا شب همسرم نیست و بچه دار هم نشدم و کسی را هم ندارم ....همیشه تنهام بارها ح ...

بله عزیزم درسته خوشوقت باشین همیشه ...بله دو سال گذشته متوجه شدم الان و اینکه عزیزم چطور کسی نباشه آدم خودش بهوش میاد ؟؟ تا بحال چندین دفعه اینطور شرم اما چون تنها نبودم نمیدونم آدم تنها باشه دقیقه طول میکشه یا ثانیه که به حالت عادی برگرده عزیزم ؟؟؟ ...

بله عزیزم درسته خوشوقت باشین همیشه ...بله دو سال گذشته متوجه شدم الان و اینکه عزیزم چطور کسی نباشه آ ...

چطور که نمیدونم حتی نمیدونم چند ساعت و چند دقیقه طول کشید بیهوش بودم ....ولی فکرکنم درحد دوسه دقیقه یا پنج دقیقه بوده ...ی دفعه چشمامو بازکردم دیدم کنار حمام افتادم ، ب زور پاشدم ی اب خنک روی خودم ریختم و حوله را پوشیدم و رفتم روی تخت داز کشیدم . اروم اروم بعد ی ساعت بهترشدم ...

وای مثل مرگ‌ میمونه یبار حموم بودم بخار خیلی زیاد بود دستمو بردم پشتم ینی کمر رو لیف بکشم زیر بغلم د ...

بله گلم دقیقا همینطوره همه علائمی و مواردی که نوشتی عزیزم منم همینطوری میشم من چندین دفعه شدم. اینکه تا بحال تنها نبودم خانواده نجاتم دادن نمیدونستم تنها هم لاشه آدم بعد مدتی به حالت عادی برمیگرده دقیقا گلم حالتی مثل تجربه ی دورازجونتوون گلم مررگ هست انگار آدم داره میره تو کمااا دورازجونت گلم من جیغ میزنم تو موارد اضطراری اما صدام درمیومد تو این حالت مادرم از شدت پخش زمین شدنم می‌فهمید بدو بدو میومد گلممم ....طولانی مدت حموم نکن و اینکه آب رو زیاد داغ نکن و درز درب حموم رو یا اگر پنجره داره کمی باز بزار و تمام مدت زید روش نباش بزار اکسیژن بهت برسه عزیزم ...ببخشید سرت رو بردم گلم الهی بلایا ازتون دور باشه 

همیشه زنده و سلامت و خوشوقت باشی گلممم ....