2777
2789
هر کس ی جور زندگی میکنه عزیزم بله طلاق شهامت میخواد ولی اونیم ک ب خاطر بچش یا ابرو خانوادش یا هر چیز ...

ابرو خانواده با جداشدن نمیره بعضیا اینارو بهونه میکنن که با یه ادم سمی بمونن

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
ابرو خانواده با جداشدن نمیره بعضیا اینارو بهونه میکنن که با یه ادم سمی بمونن

اره جرات جداشدن ندارن میترسن بعد کلی بهونه درمیارن

و از بالا ب ادمی ک همچین جراتی داشته نگاه میکنن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=362197814]بخاطر اون تاپیکی ک توی پربازدیداس میگم استارتر گفته مجردم کلی ادم حمله کردن بهش ک چرا میگی مجردم بگ ...[/QUOTE

متاسفم براشون.

فهموندن بعضی چیزا به بعضی آدما سخته

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
اره جرات جداشدن ندارن میترسن بعد کلی بهونه درمیارنو از بالا ب ادمی ک همچین جراتی داشته نگاه میکنن

خدایی الان تفاوت شما با اونی که این حرفا رو زده بهتون چیه؟

من خیلی از خانوما رو میشناسم سختی هارو به جون میخرن که بچه هاشون زیر دست این واون بزرگ نشه.قطعا اون خانوم شهامتش بیشتره

خدایی الان تفاوت شما با اونی که این حرفا رو زده بهتون چیه؟من خیلی از خانوما رو میشناسم سختی هارو به ...

هرکاری دوست دارن بکنن ولی نیان اینجوری حمله کنن ب یکی ک جداشده

اره جرات جداشدن ندارن میترسن بعد کلی بهونه درمیارنو از بالا ب ادمی ک همچین جراتی داشته نگاه میکنن

عزیزم  من تو حیطه کاریم زیاد دیدم آدمایی ک زندگی و تحمل میکنن 

آدمی ک شوهرش هزینه های زندگی پدر مریضش و میده و هیچ چاره ای نداره جز تحمل زندگی 

زنی ک سرطان داره ن میتونه کار کنه ن حامی مالی داره 

حتی زنی ک هیچ پشتوانه مالی نداره هیچی یعنی صفر مطلق 

چاره نداره جز تحمل بهانه نیست منطقیه 

حرف شما حالا قابل احترامه ولی به بقیه نمیشه تعمیم داد شما شرایطش و داشتی جدا شدی افرین ب شجاعتت 

همه مثل هم نیستن 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
💯🫰احسنت ولی بنظرم اونایی ک میان همچین انگیو میزنن و دل میشکونن خدا نمیبخشه و کره زمین هم گرده 🚶

یعنی مطلقه انگ هست 😐😐یه اصطلاح هست برای کسی که جدا شده میگن خدایی چرا آنقدر بزرگش کردید

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

واقعا تفاوتی نداره یکی همسر نداشته یکی همسرش فوت شده و یکی جدا شده  خب همه ی این ها میشن خانم مجرد  نمیدونم اخه اصلا بحث کردن نداره که 

ﺗﻔﺎﻭﺕ بین انسانی که اکنون هستید  وکسی قرار است  پنج سال بعد باشید، درکسانی است که در این مدت  با آن ها معاشرت کرده و کتاب هایی که در این مدت مطالعه کردید است.
اونی که طلاق نمیگیره اشتباه محض انجام میدهروح و روان خودش و بچش بهم میریزه

نظر شماست 

از نظر اون خانم بچه به پدرش احتیاج داره 

شوهر بد صرفا پدر بدی نیست

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

مجرد یعنی کسی که تا به حال ازدواج نکرده 

حالا فرم بانک رو نمیدونم ولی فرم های همکاری و درخواست کار همه مجرد متاهل و متارکه داره 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
انگ؟؟؟؟طلاق گرفتن انگه؟؟؟؟؟شما بهتره از کسی دفاع نکنی

یه اصطلاح فرهنگستان باید برای این مورد بسازه  

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .