2777
2789
خب کوچیکه دیگه ولی اگر قصدت جدیه باید تلاش کنی نظرشونو جلب کنهچجوریش هم با خود پسره همفکری کنیم نقات ...

قصد جفتمون کاملا جدیه 

اره میگه باباش از مامانش حرف شنوی داره یعنی مامانبزرگش حالا نمیدونم ایشون مبتونه درست کنه یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا مگه کمک ادم میکنه نمیکنه که دعای بد نمیخوام که اصلاااا دوست ندارم اونجپری فقط ی دعا که یکم اروم ...

خدا کمک می‌کنه مطمعن باش مطمعن باش اگر به صلاحت ببینه کمک می‌کنه یه جوریم کمک می‌کنه که خودت نفهمی چی شد که درست شد

دعا کن از خدا بخواه اگر به صلاحت نیست صلاحت قرار بده با خدا راز و نیاز کن عشقتو از خدا بخاه

قصد جفتمون کاملا جدیه اره میگه باباش از مامانش حرف شنوی داره یعنی مامانبزرگش حالا نمیدونم ایشون مبتو ...

پس همین 

باید پسره تورو ببره پیش مامان یا مامان بزرگش اونجا تورو ببینین قشنگ خودتو نشون بدی ادبتو کمالتو مخ اونارو بزنی اونا هم مطمعن باش پدره رو راضی میکنن

خدا کمک می‌کنه مطمعن باش مطمعن باش اگر به صلاحت ببینه کمک می‌کنه یه جوریم کمک می‌کنه که خودت نفهمی چ ...

خیلی خاستم دیشب عشقم پیام داد ب مامانش که باپدرش حرف بزنه خیلی مصمم و سرسخت صحبت کرد اونم رفت ک به شوهرش بگه ک اینجوری شد من همون موقع یس خوندم نذر کردم ولی خدا اصلااااا

خیلی خاستم دیشب عشقم پیام داد ب مامانش که باپدرش حرف بزنه خیلی مصمم و سرسخت صحبت کرد اونم رفت ک به ش ...

بعضی چیزا تداوم و یکم زمان میخاد و صبر 

اون آدم یه شبه نظرش عوض نمیشه کم کم باید روش تاثیر بزارن حرفا

پس همین باید پسره تورو ببره پیش مامان یا مامان بزرگش اونجا تورو ببینین قشنگ خودتو نشون بدی ادبتو کما ...

دیشب توی پیام حتی ب مامانش گفت که کاری نکنین به مامانبزرگ بگم 

اخه مامانبزرگشم خیلی دوسش داره 

میگه نمیتونم تورو ببرم پیش مامانبزرگم خوب نیست ولی اون بدونه من دختری رو میخام به بابام‌میگه و بابام اینام پای مامانبزرگم بیاد وسط نمیتونن حرفی بزنن

بعضی چیزا تداوم و یکم زمان میخاد و صبر اون آدم یه شبه نظرش عوض نمیشه کم کم باید روش تاثیر بزارن حرفا

اره میدونم دقیقا مامانش با صبر و زیاد گفتن راضی شده اولا ک فقط میگف نه 

ولی خیلی میترسم اصلااا امادگی برای جدایی ندارم رابطه ی ما خیلی اوکیه خیلی کامله خیلی 

هزاران بار جداشدیم اما باز وصل شدیم 

همون جور که مادرش بلاخره اوکی داد پدرش هم اوکی میده

منم همینو میگم ولی بیچاره عشقم باوجود این اوضاع بد اقتصادی و مشکلات از سمت خانوادش هردفه میره میگه و دلسردش میکنن خیلی رحمم میاد ازش خیلی شکسته شده

ان شاءالله توروخدا برام دعا کن اگه یه ایه زبانبندی چیزی میدونی بگو بهم یمخونم بخدا

برات دعا میکنم عزیزم حتما

باور کن خودمم یکیو خیلی دوست دارم و پناه بردم به قرآن :))

هیچوقت نمیخام برم سمت این چیزا توهم نرو توکل کن به خدا منم از ته قلبم دعا میکنم به راحتی بهش برسی ❤️

برات دعا میکنم عزیزم حتماباور کن خودمم یکیو خیلی دوست دارم و پناه بردم به قرآن :))هیچوقت نمیخام برم ...

عزیزمممم ان شاءالله تدام به عشقت برسی ممنونم گلم شما مشکلتون چیه