2777
2789
عنوان

تو دوران کنکور چیکار نکنیم

83 بازدید | 18 پست

بنطرتون چه کارهایی رو اصلا انجام ندیدم/🥲

و چه کار هایی رو حتما انجام بدیم ؟؟😀

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گوشی بازی کنار

اره من خیلی کم کردم اینونو خیلی واقعا

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

هر از گاهی فیلم ببین کم جمع خانواده رو از دست نده رفیق بازی زیاد نرو

مرسی عزیزم اره خدارشکر زیادحوصله رفیق بازی ندارم😂

من خودم کنکوریمبه نطرم مهمترین چیز اینه که نیایم این سایت😅

وای اره دقیقاااا

گوشی رو بذار کنار ورزش بکن تفریحاتتو کامل قطع نکن استرسم نداشته باش که کار دست من داد..

مرسی عزیزم 🫶😍 حتما 

من خودم کلا با گوشی هیچ کاری ندارم با دوستامم قطع ارتباطم ولی نمیدونم چرا بعضی وقتا میام تو این سایت ...

وای دقیقا منم کلا گوشی خودمو به مدرسه دادم چون تو تل خیلی فعال بودم کیدراما می‌دیدم الان اصلا فقط گاهی اوقات با گوشی خواهرم میام اینجا وااای اره رفتم با خداست دیگ خیلی وقت میگیره واقعا 

وای دقیقا منم کلا گوشی خودمو به مدرسه دادم چون تو تل خیلی فعال بودم کیدراما می‌دیدم الان اصلا فقط گا ...

کار خوبی کردی

من پشت کنکوریم پارسال ضعف اصلی من دوستام و کیدراما بود 

بخدا انقدر سال کنکور زودمیگذره 

تابستون که میشه همه محدودیتا و اذیتایی که شدی یادت میره پس هرچقدر میتونی به خودت سخت بگیر چون وقتی جوابا بیاد و به هدف دلخواهت نرسی قلبت تیکه تیکه میشه

کار خوبی کردیمن پشت کنکوریم پارسال ضعف اصلی من دوستام و کیدراما بود بخدا انقدر سال کنکور زودمیگذره ت ...

وای چقدر مثل منی منم دوستام و کیدراما چون با هم حرف می‌زدیم تو گروه تل همش امسال که کنکوری هستم گوشی رو تحویل مدرسه دادم چون می‌دونم آدمش نیستم اگه باشه همش دوست دارم استفاده کنم واای بخدا راست میگی دوران کنکور خیلییی سخت میگذره ولی زود اصلا به این زودی آذر شد چند ماه دیگ کنکور اول میشه بعدم نهایی و کنکور تمام واقعا زود میگذره شما رشته چی هستید ؟؟

وای چقدر مثل منی منم دوستام و کیدراما چون با هم حرف می‌زدیم تو گروه تل همش امسال که کنکوری هستم گوشی ...

منم همین بودم عاشق سریال و دوستام

بهترین کارو کردی چون یه سال دیگه اینا اصلا به چشمتم نمیاد

بخدا از فروردین به بعد دیگه کلا روی ۲× انقدر زود میگدره

تجربیم

منم همین بودم عاشق سریال و دوستامبهترین کارو کردی چون یه سال دیگه اینا اصلا به چشمتم نمیادبخدا از فر ...

من انسانی موفق باشی عزیزم 🫶🤲♥️

اره واقعا بنظرم کنکور قبول شی کلا با یه حس خیلی بهتر میری سراغ کیدراما اینجوری همش عذاب وجدان داری 😅