2777
2789
عنوان

بچه دوستم دهنمونو سایید

457 بازدید | 24 پست

اومدیم مسافرت 

بچه ش ۲ سال نیمشه

همش وق میزنه وای . یعنی واقعا همش داره زر میزنه نق میزنه دوسدارم ی جوراب بکنم تو حلقش خفه شه یه ۲ دقیقه صداشو نشنوم .. یعنی همه بچه ها اینطورن؟؟؟؟ از بچه زده شدم 

منم از بچه ها متنفرم 

با کسی که بچه داشته باشه جایی نمیرم 

رفت و آمد نمیکنم تا بزرگ شه بچش

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 

سخته واقعا بعضی از بچه ها خیلی الکی جیغ جیغ میکنن 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره همشون همینطورن😐😐😐

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

منم از بچه ها متنفرم با کسی که بچه داشته باشه جایی نمیرم رفت و آمد نمیکنم تا بزرگ شه بچش

خودتم یه روزی بچه بودی 😐😂

مگر تاریخ مرگم را ، دو چشمان تو میداند ؛ که از حالا برایم این چنین مشکی به تن کرده ... پیشی سایتم ❤️🐱 

همه شون اینطور نیستن ولی اکثر بچه ها تو این سن اینطوری ان. بچه ن دیگه. صبرررر میخواد

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)

من بچه هارو دوست دارم 

ولی از دور

داداش رفیقم پنج دقیقه پیشم بود ، اینقدر عر زد که دیگه گفتم من شکر بخورم بچه نگه دارم 

مگر تاریخ مرگم را ، دو چشمان تو میداند ؛ که از حالا برایم این چنین مشکی به تن کرده ... پیشی سایتم ❤️🐱 

بچه همینه

ولی این حجم از خشونت و میل به کودک آزاری تو صحبت‌های شما...

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم