2777
2789
عنوان

کاهش وزن با ایروبیک بدنسازی پیلاتس یا غیره

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 58 پست
کار من از همتون سخت تره ☹️ همسری آشپزه عصر با غذا میاد بوش که میخوره سرم همه چی یادم میره 🥴

وااای 😂سخته واقعا 

من شوهرمم باشگاه میره رعایت میکنه منم بیشتر ترغیب میشم

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                                 وَ آرزو ها همیشه از بین نمیروند                                           گاهی آن ها را میبرند 🕊                                                                                                                                     ❌️در خواست دوستی قبول نمیکنم❌️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانم بالای صدتا وزنش بود بخدا گج راه میرفت ۵سال پیش اراده کرد بره بدنسازی هنوز که هنوزم داره مرتب ...

به به آفرین به ارادش،  من که درگیر کارهای خونم ، نمیتونم برم چون مامانم تنهاست و نمیتونه کارهای خونه رو انحام بده ، الان میگم که عصر ها برم حداقل بدنسازی رو، یه مدت میرفتم که نشد هی وسطش ول میکردم ، مادرم صبحا میره یا عصرها؟

اون که صد در صد ببین همههه ی خوراکی ها ی کارخانه ای شکر دارن حتی تن ماهی دیگه کیک اینا که جای خود دا ...

مصرف برنج و نون هم سعی میکنم کم کنم ولی هی وسطش ول میکنم اوف، باید از شنبه برم باشگاهمو دوباره شروع کنم همون بدنسازی رو با رژیم مربی ، البته باید بگم که هموروئید دارم که برای جلوگیری از یبوست و اذیت شدنم تغییر بده برنامه رو 

راستش واسه کارهای خونه نمیتونم برم ، مامانم پا درده و مجبورم ۲۴ ساعت در حال کارخونه باشم ،خواهرانم ک ...

یعنی در ۲۴ ساعت روز شما دو ساعت خالی نداری که برای خودت صرف کنی ؟

من فکر میکنم دارید شرایط رو بهانه میکنید 

مصرف برنج و نون هم سعی میکنم کم کنم ولی هی وسطش ول میکنم اوف، باید از شنبه برم باشگاهمو دوباره شروع ...

من بدنسازی میرم زیره هم نصب کردم کالری شماری میکنم برنج نهایت بین ۵ تا ۹ قاشق میخورم متغییر . یعنی همه چی میخورم فقط کم خرما روزی ۲ یا ۳ تا مثلا . ۲ هفته میرم بدنسازی روز در میان ۶ جلسه ۲ کیلو کاهش وزن داشتم ۱۵ کیلو اضافه وزن دارم ۲ کیلو کم کردم . ۱۰ سال قبلم با برنامه کرفس بعد زایمان ۲۵ کیلو همراه روزه داری دویدن زیاد یکماه کم کردم 

وااای 😂سخته واقعا من شوهرمم باشگاه میره رعایت میکنه منم بیشتر ترغیب میشم

فکر کن از ۶صبح اصولی میخورم ساعت ۵ که میاد از خود بی خود میشم 😂😂

بهش میگم سرکاربخور بیا میگه اگه سفرمون جدا شه متاهلی به چه درد میخوره 🥴🥴

به به آفرین به ارادش، من که درگیر کارهای خونم ، نمیتونم برم چون مامانم تنهاست و نمیتونه کارهای خونه ...

ممنون عزیزم آفرین به شما که اینقدر هوای مادرتون رو‌دارید ♥️

مامانم صبحا از ۸ میره تا ۱۱

مث من ، البته من چون خیلی ببخشید یبوست میشم و هموروئید اذیتم میکنه ول میکنم

خب یکاری کن عزیزم شما صبح که از خواب بیدار میشی توی یه لیوان آب ولرم یمقدار خاکشیر عسل و لیمو بریز بخور یه هفته امتحان کن رژیمتو هم رعایت کن امیدوارم موثر باشه برات

من حال ادامه دادن ندارم صادقانه یعنی بزور دارم ادامه میدم🤣
عجب ، شایدم تبلیغش بوده؟اگه درست باشه خیلی خوبه

نمی‌دونم بهش نمیومد تبلیغ کنه و مو به مو توضیح داده بود و می‌گفت خودم خیلی راضیم شما هم بسم الله امتحان کن

کار من از همتون سخت تره ☹️ همسری آشپزه عصر با غذا میاد بوش که میخوره سرم همه چی یادم میره 🥴

ای بابا 😕 همش زیر سر این شوهرامونه، منم خودم آشپزی میکنم غذای رنگاوارنگ میپزم دیگه طاقت نمیارم نخورم اگه غذا نپزم چیزی جلو دستم نباشه میتونم رژیممو رعایت کنم