2777
2789
به نظرتون عروسی کنم دیگه این بحثا کمتر میشه یا بیشتر ؟

نه بیشتر میشه .حالا که توی عقدی احترامت بیشتره اینطور رفتار میکنن بری خونه خودت از ایناس بیاد ی هفته سرت خراب بشه بگه خونه داداشمه خوراک داداشمه .جوابشو بده به خودش بیاد

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
باهاشون نباید دربیوفتیباید با پنبه سر ببری یعنی با سیاستهمینکه یکی از دوستان بالا گفت خوبهمثلا اینکه ...

بله خب من میخوام بدونن هربار من نمیتونم بیام و هربار نمیتونم که بهونه بیارم یعنی تپقعشون از من همین یبار دوبار که نیس همیشگیه من همیشه نمیتونم بگم دلم میخواست ولی نشد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بیشتر میشه .حالا که توی عقدی احترامت بیشتره اینطور رفتار میکنن بری خونه خودت از ایناس بیاد ی هفته ...

وای دقیقا همینجوره 

اولا کارت داداشش نمیداد دست من اکر باهم میرفتیم ی جور وانمود میکرد که انکار داره برام خرید میکنه و من یرفرد غریبه ام 

به نظرم اگر خواستی چیزی بهش بگی جلوی شوهرت بگو تجربه ثابت کرده طرف زنگ زده خیلی با احترام به طرف گفته بعد اون هزارتا گذاشته روش رفته گفته،ولی درکل وقتی بهت متلک میگن کاری ندارم خونه شون نرو،به همین راحتی،هیچی مهم تراز اعصابت نیست،پس فردا میخای مادر بشی ،مادر عصبی چجوری می‌تونه بچه ی سالم تربیت کنه

به نظرم اگر خواستی چیزی بهش بگی جلوی شوهرت بگو تجربه ثابت کرده طرف زنگ زده خیلی با احترام به طرف گفت ...

اره بخدا اینقد تو خودم ریختم دیگه اعصابی نمونده 

به نظرم اگر خواستی چیزی بهش بگی جلوی شوهرت بگو تجربه ثابت کرده طرف زنگ زده خیلی با احترام به طرف گفت ...

اره دیگه برام تجربه شده که اگر ناراحت شدم ازش حتما جلو همسرم بگم 

یه چیز دیگه هم هست،خواهرشوهرت تو رو رقیب خودش می‌دونه داره تلاش می‌کنه شوهر شما طرف اون باشه،داره رقابت می‌کنه وگرنه دلیلی ندارد توی خلوت دونفره خودشو جا بده،توهم هروقت اون هست نرو کنسل کن،تینجوری شوهرت مجبور میشه رعایت کنه

یه چیز دیگه هم هست،خواهرشوهرت تو رو رقیب خودش می‌دونه داره تلاش می‌کنه شوهر شما طرف اون باشه،داره رق ...

باشه ممنون عزیزم کاش به همین راحتی بود اما نمیشه خدا کمکم کنه ازدواج کنه بره سر خونه زندگیش من الان سه ماه عقدم ی خوشی نداشتم اگر رفتیم بیرون زنگ زده زود بیا بیزون کار دارم اگر اومده خونمون ب نیم ساعت نذاشته که فلان بیا هربارم هرچی گفتم ب همسرم قبول نکرده 

اره دیگه برام تجربه شده که اگر ناراحت شدم ازش حتما جلو همسرم بگم

واقعا نرو دیگه،به شوهرت بگو اعصابم بهم می‌ریزه نمیام،هروقت خواستی منو ببینی بیا خونه ما، پای خواهرش رو از رابطه تون ببر

یه چیز دیگه هم هست،خواهرشوهرت تو رو رقیب خودش می‌دونه داره تلاش می‌کنه شوهر شما طرف اون باشه،داره رق ...

من رقیب خودش میدونه کوچکترین محبتی که همسرم کرده سریع میگه فلانی زن ذلیل شده. 

واقعا نرو دیگه،به شوهرت بگو اعصابم بهم می‌ریزه نمیام،هروقت خواستی منو ببینی بیا خونه ما، پای خواهرش ...

جای پاش خیلی سفته چونکه پدر و مادرش روستان و خواهرش بزرگشون کرده 

و ی چیز دیگه دستاش یکم معلولیت  داره که نقص حساب نمیشه اما همینو بهونه میکنه میگه من نمیتونم ازدواج کنم من اینده ندارم اعصاب ندارم اگر چیزی میگم بهم چیزی نگین 

[QUOTE=362198591]باشه ممنون عزیزم کاش به همین راحتی بود اما نمیشه خدا کمکم کنه ازدواج کنه بره سر خونه زندگیش من الان ...[/QUO

خواهرانه از من اینو داشته باش،تنها روشش اینه قهر نکنی ولی نرو خونه شون،تمام،هرکسی دوست داشت میاد خونه تون

واقعا نرو دیگه،به شوهرت بگو اعصابم بهم می‌ریزه نمیام،هروقت خواستی منو ببینی بیا خونه ما، پای خواهرش ...

اصن خودم همچین ادمی نیستم یعنی دوس دارم که بهشون محبت کنم کنارشون باشم اما انگار بد برداشت کردن و شده وظیفم