2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهرم خوبیت میخا همش خوبیت میگه فلان باید حرفش گوش میدادی

عزیزم اینجور چیزا اوایل نامزدی عادیه انگار میخوان گربه رو دم حجله بکشن هرکس ی قانون براخودش درمیاره تو محکم باش و کارات و انجام بده با نامزدت منطقی حرف بزن کم کم درست میشه یادت باشه اولش هر طور شروع کنی تا اخرش همینه

عزیزم اینجور چیزا اوایل نامزدی عادیه انگار میخوان گربه رو دم حجله بکشن هرکس ی قانون براخودش درمیاره ...

اولش خودم بد شروع کردم که هربار خواهرش گفت بریم فلان جا رفتم باهاش الان دیگه انگار وظیفه شده 

میگه باید میرفتی نباید میگفتی با مادرم میرم

به همسرت بگو پدر و مادر و همسرم محور اصلی زندگیمن نمیخوام کسی رو جایگزین اونا کنم منم خواهرت رو دوست دارم و براشون احترام قایلم ولی فقط به عنوان رفیق و خواهر همسرم 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

خوب ایرادی نداره نه بگی و نری

اما یه بهونه دیگه میاوردی که ناراحت نشه اینکه گفتی با مامانم میرم حس بدی در شنونه ایجاد میکنه یعنی من مادرمو به تو ترجیح میدم

نمیشد ۳ تایی می‌رفتید اگه مقصد یه جا بود؟؟

اگر نه یه چیز دیگه میگفتی دلیل نرفتنتو

خوب ایرادی نداره نه بگی و نریاما یه بهونه دیگه میاوردی که ناراحت نشه اینکه گفتی با مامانم میرم حس بد ...

ن مقصد متفاوت خواهرش فقط امروز میرفت روستا عصرم برمیگشت 

من قرار بود مادرم بره روستا خب بهش گفتم صب با مادرم میرم روستا پدریم 

اخه روستا کاری نداشت میگه میخوام تنها نباشم