2777
2789

زر زدن بابا 

قرص اهن اره خوب نیست اونم بد نیستا ولی دکتر نگفته نخور

اما تا دلت بخواد اب انار و اسفناج خوردم چون یه ذره کمخون بودم

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای تو رو خدا برای هر مطلبی گوگل رو چک نکنید. مزخرف زیاد توش مینویسن که بجز استرس چیزی نداره. من خودم وقتی آزمایش دادم بزای بارداریم هشت هفته بودم. از همون زمان هم دکتر برام فولیک اسید نوشت و خوردم 

هیچوقت بر اساس مطالب نت حرفی را قبول یا رد نکنید. هر کسی با هر سطح معلومات و سوادی می تونه محتوا درست کنه و منتشر کنه...

در دوران بارداری و شیردهی نیاز بدن به آهن خیلی بیشتر میشه و حتما باید مواد غذایی آهن دار استفاده کرد و حتی اگر پزشک تجویز کنه قرص اهن

جگر ممنوع هست، اون هم به خاطر سطح بالای ویتامین A نه به خاطر آهن 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
زر زدن بابا قرص اهن اره خوب نیست اونم بد نیستا ولی دکتر نگفته نخوراما تا دلت بخواد اب انار و اسفناج ...

من الان پنج هفته ام

از وقتی فهمیدم باردارم همش چشام سیاهی میره با این که شیره انگور و مغزیجات میخورم

یعنی بچم مشکل دار میشه؟😔

پس کی میای تو دلم💔
من الان پنج هفته اماز وقتی فهمیدم باردارم همش چشام سیاهی میره با این که شیره انگور و مغزیجات میخورمی ...

وا چ ربطی داشت خوبه گفتم زر میزنن ک ضرری نداره اونم هفته هفت اخه چ ضرری 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.