2777
2789

دیشب رفتیم خونه مادر شوهرم 

پدر شوهرم هنوز از راه رسیدم گفت برو غذا درست کن برنج و مرغ 

هنوز ساعت ۵ عصر بود که ما رفتیم ناهارم دیر خورده بودیم ساعت ۳

منم دندون درد داشتم از قبلولی چون خیلی وقت بود اونجا نرفته بودم گفتم یه سر برم

خلاصه به رو خودم نیاوردم و رفتم درست کردم 

به مادر شوهرم  هم گفتم دندونم درد میکنه ولی به رو خودش نیاورد و از اول تا آخر تکون نخورد از سرجاش 

غذا درست کردم سفره انداختم کشیدم تو ظرفا 

اون فقط برنج و کشید پدر شوهرم گفت دستت درد نکنه ولی اون نه

ودوباره جمع کردم و ظرفارم شستم

تکون نخورد حتی نگفت کمکت کنم ظرفا رو بشوری

تازه قابلمه هارم خالی کرد که بشورم

بعدم که فهمید میخوام از اونجا برم خونه مامانم کلا یه جوری شد معلوم بود حسودیش میشد

و همیشه تا دم در میومد برا خداحافظی  ایندفعه از سرجاش تکون نخورد و فقط گفت خوش اومدی 😐

بعد گفتم خودم کردم که لعنت بر خودم باد کاش ساعتای ۸ و ۹ به بعد میرفتم که اونا شامشون رو خورده باشن

بد موقع رفتم به نظرتون؟

بله

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

حالا چرا از اونا ناراحتی؟

هرکس خودش باعث میشه دیگران باهاش چطور رفتار کنن

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منو جاریم خودمون وسیله می‌بردیم اونجا درست میکردیم جمع وجور میکردیم دیدم شده وظیفه ،به جاریم گفتم میری خودت برو وگرنه من دیگه ناهارو شام نمیام بعدشام فقط میام سر میزنم الانم میرم کسی نباشه وظیفه شوهرم چایی بیاره ببره .بعضیا لیاقت مهربونی ندارن  

مثل من وقتی می‌رسیدم پدر شوهرم می‌گفت پاشو غذا درست کن 

معلوم بود یکی درسش داده 

منم نرفتم دیگه 

نون و پیاز خونه آدم بهتر از چلو کباب دور خونا مردمه 

حالا برای جاری خواهر شوهر خودشا مکیشه 

زنگ میزنم دعوت می‌کنه اما ما نه 

پدر شوهرم به من گفت وگرنه نمیرفتم

حالا اگه پدرشوهرت باهات خوب باشه که عیبی نداره به احترام حرف اون غذا درست کردی منکه پدرشوهرمم مثل مادرشوهرمه 

خسته ام از این زندان که نامش زندگیست😴