2777
2789
دو سه روزه بدجور تو فکر م بود این سوال حس می‌کنم توجهممم بهش کم شده😢کاش خدا ببخشه منو خیلی بد کردم ...

منم همیشه فکر میکردم دوستم باعث شده از خدا دور شم رابطم اونجوری که میخواستم نه با خدا بود نه با دوستم ولی خب خدا دوستمو ازم گرفت ولی خودم به خدا نزدیک تر شدم

خداروشکر 😍

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارهههه

خیلی خوبه همین که مطمئنی خدا سین میزنه و میبینه یعنی باورش داری ولی اگه جواب نمیگیری لابد باید نحوه سوال کردن و درخواستت رو تغییر بدی یا یه چیزایی از درون خودت ...

ولی بدون خیلی مهربون تر از این حرفاس منم یجاهایی کم میارم و گله میکنم ولی بازم بعدها که لطفش رو میبینم رحمتش که میاد خجالت میکشم ... امیدوارم تو هم به این نتیجه برسی دوست خوبم ❤

منم همیشه فکر میکردم دوستم باعث شده از خدا دور شم رابطم اونجوری که میخواستم نه با خدا بود نه با دوست ...

خیلی دور شدم کاش بهش نزدیک شم این روزا بهش نیاز دارم خیلی

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
کاری هم میکنی ک ببخشه تو رو؟

اره خیلب کارا میکنم امیدوارم منو ببخشه بهم ی فرصت دیگه بده 🙂

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

خیلی خوبه همین که مطمئنی خدا سین میزنه و میبینه یعنی باورش داری ولی اگه جواب نمیگیری لابد باید نحوه ...

آره از ته قلبم بهش باور دارم و به کاراش امیدوارم ولی فعلا جوابی نمی‌ده از قدیم گفتن به مو میرسه ولی پاره نمیشه🙃

چ میکنی منم خیلی اوضاعم داغونه

نماز میخونم سعی میکنم سروقت 

صلوات میفرستم 

نذر شهدا میکنم 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

منم پاشم بخونممرسی

قربونت 🫂التماس دعا گلم ♥️