2777
2789
عنوان

زیاد ک بودم و زیادیم شدم هی

124 بازدید | 18 پست

سلام خانوما من کسیو ندارم راهنماییم کنه میشه کمکم کنید 

من عقدم و شوهرم حس میکنم سرد شده چون رابطمون و اخلاقمون و حتی پیگیریمون مث قبل نیست 

حس میکنم زیاد تو دسترس بودم 

میشه بگید چجوری یکم نگرانش کنم و ی مدت نباشم؟ 

ب شوهرم گفنم ی مدت نباشم گفت ن فقط کافیه یکم بیخیال شی آخه چجوری 

😞نظر خودم اینه گوشیم خاموش کنم ی مدت و... یکم کمحل کنم. 

اولویت زندگی من شوهرمع اما خیلی وقته ک دیگ من اولویت اون نیستم انگار همش دارم گلایه میکنم و خستش کردم 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیریش نباش

خب چجوری؟ 

یعنی من زنگ نزنم و پیام ندم؟ 

یادیر جواب بدم؟ 

زیاد آنلاین نباشم؟ 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

تا اون پیام نده نزنگخ یه مدت پیگیر نباش

میترسم بدتر شه و... 😞ولی خب چرا وقتی بهش گفتم ی مدت میخام نباشم گفت لازم نیست فقط کمتر خیال بافی کن

هی زنگ نزن پیام ندهلازم نیس گوشیتو خاموش کنیخودتو سرگرم کن با یه کاری خود به خود وقت نمیکنی در دسترس ...

از این میترسم اونم پیگیر نشه 

😭اصلا مث قبل نیست باهام 

خب چجوری؟ یعنی من زنگ نزنم و پیام ندم؟ یادیر جواب بدم؟ زیاد آنلاین نباشم؟

هر چی تا الان بودی برعکس باش

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
رویه تو عوص کن گلایه وشکایت نکن میزان تماس کم کن مثلا اگه سه بار درروز زنگش میزدی دوبار کن وکوتاه در ...

جدیدا 2 روز ی بار در حد 1 رب زنگ میزنه منم زنگ بزنم رد میده میگ دستم بنده بعد زنگ میزنم بیشتر در حد پیامم 😞

نباید اعلام کنی یه مدت نباشمباید کمرنگ بشی و سرتو شلوغ کنیشغلت چیه؟ درس میخونی؟

درس نمیخونم ولی کلاس گیتار میرم

حسابدارم هستم تو ی شرکت روزی 8 ساعت کارم انگار 

ولی بازم همش میخام پیگیر باشم و دلشوره دارم برا همین گند میزنم ب زندگیم 

ب شوخی بهش گفتم باشه ولی شاید ی روزم سر من انقدی شلوغ شه ک نتونم جوابت بدم چیزی نگفت ب نظرت ناراحت میشه؟ 

حتما زیادی گیر میدی سر چیزای الکی

نه بخدا اصلا گیر نمیدم ولی از طرف خانواده خودش سر من بحث زیاد داره