2777
2789
عنوان

زایمان کردم خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 42 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😔بااین حرفاش اصن یجوری میشه دلم. مثلا امروز میخواستم برم لباس زیری که دوست داره بخرم از‌ش نظر گرفتم ...

عزیزم سعی کن یه مدت محلش ندی 

دیگه برای لباس زیرم نظرش میپرسی و میخوای باب میلش باشی همینه

انتظار داره یه دکمه رو بزنی لاغر بشی؟خب طول میکشه مرد حسابی

میخواستم دلشو به دست بیارم لباس زیری که دوست داره رو بخرم گفت قشنگه ولی برای تن تو قشنگ نیست قلبم یجوری شد اصن

میخواستم دلشو به دست بیارم لباس زیری که دوست داره رو بخرم گفت قشنگه ولی برای تن تو قشنگ نیست قلبم یج ...

ازش ایراد بگیر بگو خیلی لاغری فک نکنه خودش همه چیز تمومه شماهم بدون اینکه بگی بهش یا محلش بذاری به خودت برس باشگاه برو  بذار خودش پشیمون یشه

ازش ایراد بگیر بگو خیلی لاغری فک نکنه خودش همه چیز تمومه شماهم بدون اینکه بگی بهش یا محلش بذاری به خ ...

نمیدونم چیکارش کنم. روزای اول زایمان همش میگف بو خون میدی... مجبور بودم بادردم هرروز برم حموم ایراد نگیره

واقعا زن وشوهر میشناسم بعد زایمان جدا شدند.آقا خیانت کرده و ....مردا بعد زایمان خانومشون حس میکنن تم ...

نه من بیشتر بهش توجه میکنم. ولی فایده نداره محلش ندم بهتره

توام از اون ایراد بگیر بگو من مرد درشت اندام دوس دارم بذاراچمز بشه

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم