2777
2789
عنوان

زایمان کردم خانوما

468 بازدید | 37 پست

32روزه زایمان کردم شوهرم اصلا درک نداره همش اعصابمو خورد میکنه ایراد میگیره از اندامم.بااینکه اندامم مشکلی نداره هرکی دیده میگه استانداردی. ولی شوهرم خیلی لاغره توقع داره منم مث خودش باشم. 

چرا اینطورین 

من دیر تر از شما زایمان کردم ولی خدا شاهده شوهرم عین پروانه دورمه 

یدونه بزن دهنش بفهمه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

ببخشید با عرض پوزش ولی شوهر شما یه احمق به تمام معناست که شعور درک کردن یه زن که تازه زایمان کرده رو نداره

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینطورین من دیر تر از شما زایمان کردم ولی خدا شاهده شوهرم عین پروانه دورمه یدونه بزن دهنش بفهمه

😔بااین حرفاش اصن یجوری میشه دلم. مثلا امروز میخواستم برم لباس زیری که دوست داره بخرم از‌ش نظر گرفتم. گفت این قشنگه ولی برای تو قشنگ نیست. دلم یجوری شد اصن 

چرا اینطورین من دیر تر از شما زایمان کردم ولی خدا شاهده شوهرم عین پروانه دورمه یدونه بزن دهنش بفهمه

ولی بقول قدیمیا خوشی هاتو جار نزن ک بگن خوش ب حالت 

همین خوش بحالت گند میزنه ب زندگی 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

وا بزار ۴۰ روزگی ت تموم بشه بعد اندام واقعیت مشخص میشه شما هنوز ورم داری گلم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
😔بااین حرفاش اصن یجوری میشه دلم. مثلا امروز میخواستم برم لباس زیری که دوست داره بخرم از‌ش نظر گرفتم ...

همون موقع می‌زدی دهنش 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

مردها بعد از زایمان بهشون شوک وارد میشه اینجوری سعی دارن تنش درونشون رو کم کنن

چه پرو حالا درد زایمان و شیردهی بچه داری همه برا زنه باز آقا ناز هم بکنه آخرشم بچه اونه خیلی زور داره رفتار بدی داشته باشن واقعا