2777
2789
عزیزمم من دوباره به پاش پیچیدم بهونه اوردم کات کردم بنظرت باهام اشتی میکنه 😔ای خدا خیلی بد کاری کرد ...

حدس قبلیم درست بود ؟

خب راستش ناراحت شده بنظرم خیلی حس کرده دوستش نداری ، شما پیام بده با آرامش صحبت کن معذرت خواهی کن حل میشه به مرور 

کاش برسم به جایی که بگم دیدی تونستم ..؟! :)

حدس قبلیم درست بود ؟خب راستش ناراحت شده بنظرم خیلی حس کرده دوستش نداری ، شما پیام بده با آرامش صحبت ...

اره عزیزم درست بود اشتی کردیم ولی الان دوباره بخاطر خونوادش کات کردم خیلی ناراحت شد خیلی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم درست بود اشتی کردیم ولی الان دوباره بخاطر خونوادش کات کردم خیلی ناراحت شد خیلی

ببین عزیزم ببین خواهری چیزی داره ، سعی کن با مادرش و خواهرش یه طوری ارتباط بگیری ازت خوششون بیاد 

ببین عزیزم ببین خواهری چیزی داره ، سعی کن با مادرش و خواهرش یه طوری ارتباط بگیری ازت خوششون بیاد

نه گلم خواهر نداره یکی از خالهاش اوکی بود که اونم داره انگار پرش میکنه ولی الان بهش گفتم میگه پس من خیلی احمقم که دارم بخاطرت باهاشون بحث میکنم که تو بیای اینجوری بگی

اره عزیزم مامانه به باباش گفته اونم گفته نه نمیدونم باید چیکار کنم باهاش بمونم یا نه بنظرت ؟ حل میشه ...

نمی‌دونم ، حس میکنم باهات ازدواج می‌کنی در نهایت

نمی‌دونم ، حس میکنم باهات ازدواج می‌کنی در نهایت

ممنونم ازت گلم مرسی جوابمو میدی ببین بنظرت الان باهام اشتی میکنه ؟چهارشنبه قرار بود بریم تفریح میریم؟؟

نه گلم خواهر نداره یکی از خالهاش اوکی بود که اونم داره انگار پرش میکنه ولی الان بهش گفتم میگه پس من ...

ولی توهم حق داری خسته شدی دیگه ، باید سریع تر راضی کنه خوانوادشو 

ولی توهم حق داری خسته شدی دیگه ، باید سریع تر راضی کنه خوانوادشو

اره هر دفعه دلسردم میکنن 

ببین بنظرت اگر از آقای بخشی یک دعا بگیرم حل میشه ؟؟ دعای قرانیه بخدا 

سرکتابش خوب درمیاد ؟؟

اره هر دفعه دلسردم میکنن ببین بنظرت اگر از آقای بخشی یک دعا بگیرم حل میشه ؟؟ دعای قرانیه بخدا سرکتاب ...

ببین تو مسئله آینده ، هیچ چیز قطعی نیست حتی یکی بگه ۹۰ درصد اتفاق میوفته برات بازم همش شک و شبهه داری ، دنبال این چیزا نرو ، سعی کن با رفتارت همه چیزو درست کنی ، من جات بودم چهارشنبه باهاش بیرون نمیرفتم ، یه طوری رفتار کن فکر نکنه اویزونشی ، طوری رفتار کن که انگار واسه خودت غرور داری و نه که هرکاری کنه تا ابد باهاشی بزار بترسه از دستت بده نه که مطمعن باشه که تا ابد هستی و مجرد میمونی

ببین تو مسئله آینده ، هیچ چیز قطعی نیست حتی یکی بگه ۹۰ درصد اتفاق میوفته برات بازم همش شک و شبهه دار ...

میدونم عزیزم میغهمم ما مشکلمون فقط خانوادست 

یعنی الان پیگیرش نشم ؟؟ بنظرت حرفای همکارم نصیحتاش واقعی درمیاد که میگه آخرش نمیگیرتت 

سلام عزیزم اگ حست خوبه لطفااا به منم میگی منو این پسره اخرش چطور میشیم ؟؟

ولا عزیزم حس بلاخره یه وقت جواب میده یه وقت نه ، چون بستگی به مشغله فکری داره ، حتی و ... هم همش شبهه دار چه برسه به حس پس هیچ چیز قطعی نیست , ولی ببخشید حس میکنم کات میکنین ..