2777
2789
عنوان

وقتی میام نی نی سایت انگار با ماشین زمان سفر کردم دو صده پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 49 پست

گند تر و احمق تر از اینها حس ششمان که انقدر احمق و ساده لوحن میان التماس میکنن تورووووخداااا یه حسسس ششمممم بیااااد تو تاپیکمممم عررررر

چقدر احمقین شماها.. چقدر کودنین.. امیدوارم پیاممو ببینه یکیشون🙏🏾 یگم به خودش بیاد

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین ادما تو جامعه ماعنیعنی جامعه ما مال ده صده پیشه

ولی قبول داری بعضی چیزا قدیمیش قشنگه؟ ده صده پیش احترام به پدر مادر زیاد بوده محبت ها عمیق تر بوده هم پشت هم بودن هر چند اون زمان ها استثنا ها پیدا میشد اما الان جامعه یه جوری شده عده ای با روشن فکری های کور کورانه باعث فساد و بی بند و باری شده

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

واقعا برام عجیبه یک سایت این حجم عظیم از افراد متحجر و بی‌سواد رو به خودش جلب کنه.همه جا بی‌سواد و ب ...

خوشحالم یکی فهمید و درکم کرد بخدا من از ایران و ایرانی قطع امید کردم یعنی اگر غالب جامعه سطح هوشیشون در همین حد باشه ما نابودیم واسه همیشه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

خدایا من حس میکنم روز ب روز داره بدتر میشه

نه بابا الان خیلیا یا تفکر ما تو سایت هستن

من یادمه چند سال پیش  اگر مثلا یکی تاپیک میزد ازدواج سن پایین بده همه میگفتن نه پس دوست پسر داشتن خوبه

شماها ترشیدین میخایین همه مثل خودتون شن

الانم هستنا

ولی جو کلی سایت بهترشده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

ی تاپیک سم بود میگفتن خیارشور بخورید بچه پسر میشه 

منی ک ژنتیک میخونم:💀

واکنش کروموزوم x و y:آیا من برای تو یک جوک هستم؟ 

آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚
همین که حس ششم را قبول دارن یعنی برای هزار سال پیش هستن. همیشه میگم حیف که دین و ایمان اجازه نمیده و ...

واقعا یعنی کافیه بگی من حس شیشمم خوبه شماره حساب بذاری باید ببینی چطوری حمله میکنن سرت و سر دست میشکونن واست🤣

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

گند تر و احمق تر از اینها حس ششمان که انقدر احمق و ساده لوحن میان التماس میکنن تورووووخداااا یه حسسس ...

وای دقیقا😐😐😐😐

من موندم ادمایی با این هوش درحد جلبک چطوری تو جامعه دارن زندگی میکنن و زنده می مونن

ببین جامعه هم همینه یه قشری خفن و بالا یه قشری پوسیده و تحجر

واقعا نمیتونم باور کنم انقدر جهل و جهالت رواج داشته باشه خیلی غمگینه همچین جامعه ای

مادران بی سواد و افسرده ، پدران مستضعف میشه فرزندان نادان و بی اعتماد ب نفس 

خوشحالم یکی فهمید و درکم کرد بخدا من از ایران و ایرانی قطع امید کردم یعنی اگر غالب جامعه سطح هوشیشون ...

بله متاسفانه ضریب هوشی در ایران به سرعت در حال سقوطه.

ولی موضوع اینه که ضریب هوشی بخشی از مسئله‌ست.

این آدما هم دانش پایینی دارن، هم خرافه‌پرست هستن، هم هوس هیجانی پایینی دارن، هم هوش کلامیشون کمه، هم حتی گفتمان سالم و تئوری ذهن رو نیاموختن! 

ما تو جامعه این قدر زیاد با افراد کم‌توان برخورد نداریم که اینجا داریم.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نینی سایت خودش به تنهایی رتبه ای کیو ایرانو ده تا پله اورده پایین

🤣🤣🤣🤣🤣دهنت سرویس

ی تاپیک سم بود میگفتن خیارشور بخورید بچه پسر میشه منی ک ژنتیک میخونم:💀واکنش کروموزوم x و y:آیا من ب ...

همین دیشب ی تاپیک راجب بچه ای بود ک یکی دیگه رو هل داده 

ملت با اعتماد به نفس نظر میدادن که اعدام میشه!

من هرچی یقه جر میدادم ک پسر بچه تو سن۱۰ سالگی قتل کنه اعدام نمیشه

بازم با اعتماد به نفس میگفتن نگهش میدارن برسه ب ۱۸ سال بعد اعدامش میکنن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
واقعا نمیتونم باور کنم انقدر جهل و جهالت رواج داشته باشه خیلی غمگینه همچین جامعه ایمادران بی سواد و ...

هست متاسفانه. تنها راه نجات=مهاجرت

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بله متاسفانه ضریب هوشی در ایران به سرعت در حال سقوطه.ولی موضوع اینه که ضریب هوشی بخشی از مسئله‌ست.ای ...

خدا باعث و بانیش رو نابود کنه وقتی دغدغه مردم فقط بشه غذا خوردن و سیستم اموزش پرورش اینطوری به قهقرا بره مشخصه مردم روز ب روز افت میکنن واقعا دلم گرفت💔