2777
2789
عنوان

نشانه های مردی که همسرشو دوست نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 48 پست
عزیزم هیچ مردی بدون عیب نیست ..همین نکته های خوبش رو گهگاهی بهش یادآوری کن ..بعد هم ی کوچولو گلگی کن ...

عزیزم ازدواج دوممه 

همش میخوا حمالی خودشو بچه ها رو کنم تا قبل این خانواده شم بودن یعنی پدر منو درآورده بود سر رفت و آمد خونه مادرش 

تقریبا هز دفعه با دعوا و کتک دیگه خسته شده بودم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=362194692]مشترکن  ۶ و ۲[/QUOTEهفته ای ی بار یک کمکی بگیر که کمک حالت باشه ..اما کلا بد عنوان می‌کنی اینکه من حمال بچه ها باشم ..الان این جمله رو بگی خوب میگه مگه بقیه خانم ها چکار میکنند ..بجاش باید بگی ی مدت از نظر جسمی بدنم همراهی نمیکنه همه ی کارها و انجام بدم نیاز دارم یکی هفته ای ی بار بیاد کمک تا دوباره حالم بشه مثل قبل خودم بتونم کارهارو انجام بدم ..همسرتون رو هم وقتی حالش خوبه و اعصابش آرومه تو کارهای خونه صداش بزن که همراهی کنه .‌فقط اینو می‌دونم با دعوا و بحث چیزی حل نمیشه تا میشه باید با سیاست حلش کرد ..

[QUOTE=362194692]مشترکن ۶ و ۲[/QUOTEهفته ای ی بار یک کمکی بگیر که کمک حالت باشه ..اما کلا بد عنوان ...

کمکی فقط میگه مادرت و خواهرت باید بیان کاراتو بکنن

مادرم شاغله سرطان داره تو دستش پلاتینه قلبشم ناراحته خواهرم دانشجوعه سر کارم میره هفته ای یه روز بقیه روزام باید مادرپدرمو جمع و جور کنه و کارای خونه رو بکنه 

الان مامان من ۶ تومن بابت مدرسه پسرم داده بازم براش حرف درست کرده میگه چرا اونجا داده باید پولو میداد به خودمون 

پریروز من حالم بد بود مادرم رفت دنبال بچه م اونجا بهش گفته بودن قسطشون عقب افتاده مادرمنم همونجا پرداخت کرده بود بعد این اینجوری حرف درست میکنه میدونی دلم ازش گرفته 

دکتر گفته برای اینکه اعصابم ریلکس بشه باید ماساژ بگیرم پول به ماساژ که نمیده خودشم انجام نمیده فقط به وقت نیازش توقع داره 

کمکی فقط میگه مادرت و خواهرت باید بیان کاراتو بکننمادرم شاغله سرطان داره تو دستش پلاتینه قلبشم ناراح ...

اصلا نباید از مادرت و  خانواده ات پول بگیری

دیگه این کار نکن ..بگو ندارن .‌خودشون گرفتارن ..حق داری دیگه خیلی داره بی معرفت بازی در میاره  

اصلا نباید از مادرت و خانواده ات پول بگیریدیگه این کار نکن ..بگو ندارن .‌خودشون گرفتارن ..حق داری د ...

مامانم خودش کرده این کارو 

نمیدونی واقعا خسته شدم الان یه یک سالی میشه یه مقدار بی خیال پول شده از اونا 

فک کن قولنامه خونه رو نوشتیم بعدش منو گذاشت خونه مامانم زنگ زد گفت من ۵۰ میلیون رو پدرمادر تو حساب کردم 

بعد یک ریال مادرش اینا بهمون کمک نمیکنن 

خدا شاهده که من توقع ندارم 

میگم هر کی هرچی داره و نداره مال خودشه 

راستی سه ماه پیش سرماشین هم توقع داشت از خانواده م بگیرم 

که نگرفتم

میدونی یه کارایی میکنه عین گاو نه من شیر

مامانم خودش کرده این کارو نمیدونی واقعا خسته شدم الان یه یک سالی میشه یه مقدار بی خیال پول شده از او ...

آفرین همین مسیر پیش برو اصلا دیگه از خانواده ات به هیچ عنوان براش پول نگیر 

حرف باید با عمل یکی باشه گلمحرف زدن رو‌ هممون بلدیم

دقیقا 

خیلی حس بدیه 

وقتی دو تا بچه هم داری ولی حس میکنی طرفت دوستت نداره 

میدونم که پای کس دیگه م در میون نیست 

دقیقا خیلی حس بدیه وقتی دو تا بچه هم داری ولی حس میکنی طرفت دوستت نداره میدونم که پای کس دیگه م در م ...

مشکل عصبی داره؟؟ 

توی فشار قبلا نبوده یا الان باشه؟ 

مشکلات زندگی مردها رو مرد بار نمیارن روانی بار میارن

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم!